Lidt forkælelse på en trist dag

Humøret er ikke blevet bedre, og det bliver nok et problem i morgen mht. kursus, men der er ikke noget at gøre ved det. Bare humøret bliver bedre til Torsdag. Har dog forsøgt at hygge lidt om mig selv her til aften og har taget lidt søde sager frem. Denne Smoothie Roll fra Marabou med passionsfrugt og jordbær er simpelthen bare så lækker! Den minder lidt om min absolutte favorit chokoladeplade fra Marabou med mango. Nu hvor vi ikke har nogen Fakta i byen længere, så har jeg ikke chancen for at finde den igen, så da jeg fandt denne i Netto blev jeg lidt glad. Især da jeg så fik smagt på den og opdagede at den smager meget hen af den plade der. Mmmmm siger jeg bare. :D Så den bliver nydt sammen med en kop varm kakao og lidt YouTube på computeren.

Der er egentlig ikke plads til det i maven, da jeg fik en fråderen aftensmad. :D Nemlig mine elskede karbonader og en pastasalat med hvad der var af div. ting i køleskabet. Det er lækkert at kunne få brugt sine rester på denne måde.

Nå, jeg vil smide mig i sofaen og nyde resten af aftenen. Måske med lidt læsning.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)