Odense & Magasin here I come!

Ja i dag går turen mod Odense. Jeg er blevet inviteret til et event inde i Magasin hvor jeg skal se de nye Clinique stand. Har så fået lov til at tage en med, så jeg tager Jeanette med under armen. Tager derind nogle timer før selve eventet starter så vi kan få os en hygge-veninde-dag sammen. Det sker ikke så tit, men når det gør, så er det simpelthen bare så hyggeligt.

Jeg kommer nok ret sent hjem i dag, men jeg lover at jeg vil gøre mit bedste for at tage en masse billeder, og så er det også planen at jeg vil vlogge lidt hele dagen. Hvor meget det bliver ved jeg ikke, men vil virkelig prøve at huske det. For ofte glemmer man det lidt når man går og hygger sig.

Men vi ses i aften/nat eller en gang i morgen. Nyd jeres Torsdag folkens!


2 kommentarer:

  1. Glæder mig helt vildt, det bliver en skøn dag.. <3
    Jeg køre hjemme fra nu :D

    Knus <3

    SvarSlet
  2. ha en dejlig dag men veninden :-) VH Lone

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)