● Kartofler
● Gulerødder
● Løg
● Hakket Oksekød
● Hakket Tomat
● Tomat Pure
● Mozzarella
● Salt, Peber og Muskatnød
Det første jeg gør er at jeg hakker et par løg, skræller kartofler og gulerødder og skærer dem ud i passende stykker. Kartofler og gulerødder tilberedet i et fad med lidt olie og krydderier i ovnen. Imens det passer sig selv svitses kød og resten af løgene i en gryde. Når det er klar blandes der hakket tomat, tomat pure og krydderier i. Når kartofler og gulerødder er færdige blandes det i kødsovsen sammen med en smule mozzarella. Det smager super godt og er hurtigt og nemt. Lad en større portion og frys det eventuelt ned til en anden dag. Meget studenter-venlig mad.
● Pasta
● Creme Fraise
● Sennep
● Honning
● Løg
● Feta
● Peberfrugt
● Muskatnød
Jeg har valgt at bruge en orange peberfrugt for at gøre den mere efterårs-agtig i farven. :D
Jeg laver det ikke på mål, men mere efter øjemål og hvad jeg lige synes er passende når jeg tilsmager det. Så man blander det efter ens egen smag. Jeg kan godt lide at det er lidt stærkt men samtidig lidt sødt, så jeg putter gerne lidt ekstra i af både honning og sennep (den stærke slags). Og ved I hvad det bedste er? Hvis man laver en stor portion og der derfor er noget til dagen efter - for den er absolut bedst på andendagen. :) Kog pastaen og bland resten imens - tilsæt pastaen når den er færdig.
● Mou Rodfrugt Suppe
● Kartofler
● Løg
● Persille
● Muskat
● Forårsløg (hvis du kan finde det)
Her må jeg erkende at jeg køber rodfrugt suppen fra Mou og tilføjer mine egne ting til. Det er en cremet suppe, så hvis I ønsker at lave den fra bunden af, så er jeg 120% sikker på at der ligger en god opskrift online hvis I googler det. :P
Men jeg køber altså den færdige suppe fra Mou og tilføjer mine egne ting, så det er udfra det I her får en liste over de ting jeg bruger til denne ret.
Jeg tøer suppen op i en gryde ved svag farve - imens den står og gør det så skræller jeg nogle kartofler og skærer de i passende stykker. Hakker et løg og skærer forårsløgene ud. Når suppen er klar tilsættes kartofler, løg, muskatnød og persille. Nu skal det bare stå og passe sig selv indtil kartoflerne er klar. Den serveres så med forårsløg som topping. Du kan her også bruge bacon hvis du er mere til det.
● Hakket Kylling eller Svin/Kalv
● Feta
● Løg
● Salt, Peber og Muskat
● Æg
● Rasp
Som I kan se, så bruger jeg faktisk ikke ret meget til disse, men de bliver altid super saftige og lækre. Jeg bruger helst hakket kylling da det klistrer lidt mere og derfor er nemmere at lave saftige. Jeg smuldrer fetaen i en skål, hakker et løg og smider i. Tilføjer så det hakket kød og krydderier. Det æltes godt sammen og formes som bøffer. Disse skal så vendes i æg og rasp og så er du klar til at stege dem på panden. Super lækkert!
● Mou Græskar-Chili Suppe
● Kød- og Mel-boller
● Løg
Endnu en gang en af de nemme, men det er altså bare den bedste græskar-suppe jeg nogensinde har fået. Så Mou vil altid vinde denne. Og her er det så simpelt at det næsten er spildt at skrive det ned, men hak hak, tø op, bland sammen, lad det simre - spis. :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)