#Vlogtober - En Efterårs Tag3 kommentarer:

 1. Skøn video, som altid :-) Og elsker at hører dig snakke om serier. Kunne godt se en hel video, hvor du kun snakker om de serier du har set, følger og gerne vil se. Jeg er selv stor serie-nørd og kan altid bruge lidt ny serie inspiration. :-)

  Bruger du ellers en app/hjemmeside, til at holde styr på dine serier? (Lidt ligesom Goodreads, bare til tv-serier i stedet for bøger)?

  Jeg bruger selv en app, som hedder FollowShows, som jeg er meget glad for. Når man følger så mange serier, er det en god måde til at holde styr på hvilke afsnit du er kommet til, hvor mange afsnit du er bagud og hvornår der kommer nye afsnit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D
   Puha... Tror ikke jeg vil kunne holde styr på alle de serier jeg ser hvis jeg skulle snakke om dem i en video. *Hehe*
   Jeg har brugt en app før, men den eksisterer ikke længere. Har ledt efter en siden, så mange tak for tippet. :D Vil da straks give den et kig.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)