#Blogtober - Mød Andre Bloggere (Efterårs Edition)

I dag har jeg valgt at give 5 bloggere lov til at stjæle rampelyset her på bloggen. Jeg elsker at lave disse indlæg, og det er altså også bare super vigtigt at bakke op om hinanden. Blogverdenen er blevet kæmpestor siden den spæde morgen og jeg har været med hele vejen. Udviklingen har været enorm og man bliver hurtigt overset i mængden. Derfor er det vigtigt at holde liv i sit netværk og invitere andre med ind i sin lille hule i dette kæmpe digitale univers. Det skaber opmærksomhed på dig selv, men så sandelig også de bloggere man så samarbejder med. Og denne gang kan jeg sige velkommen til disse 5 skønne kvinder. :D


Lise Emilia - www.liseemilia.com
• Efteråret for mig
Mit forhold til efteråret er rigtig godt. Jeg kan ikke fordrage varme somre, så jeg glæder mig altid når efterårets kulde sniger sig ind på os. Desuden elsker jeg når bladene skifter farver. Det minder mig om, at der er en ny tid i møde og så nyder jeg synet af de gyldne blade.

• For at skabe lidt ekstra hygge
Jeg tænder levende lys, hver aften jeg er hjemme. Jeg læser også væsenligt flere bøger i vinter halvåret.

• En forlænget weekend i Efteråret går til
Et meget bestemt sted. Faktisk ikke så langt fra mig. Jeg ville tage på "Sletten" der ligger i Ry i Silkeborg. Det er naboen til himmelbjerget. Det er et fantastisk naturområde og jeg har været der meget i den tid jeg var aktiv i FDF (Spejder). Der er nogle små hytter man kan leje. Jeg har gjort mig store tanker om at gøre det på et tidspunkt.

• 5 Must-Haves
1. Lys. Store, små, nogle der dufter. Det er virkelig en "hygge-ting" jeg sætter pris på.
2. En god fugtighedscreme, jeg bruger selv embryolisse. Kulden er bare hårdere ved ens hud.
3. Ingefær, citron og honning. Det hele i en kop varm vand hver aften og så bliver man både afslappet og holder forkølelse på afstand.
4. Brændte og mørke farver, i alt fra læbestift til tøj.
5. Et blødt og lækkert tæppe du har lyst til at have omkring dig. Faktisk helst så blødt, at du overvejer om du kan sige det et en meget stort tørklæde og tage det på, på job.


Frk Mia - www.blogaboutmia.dk
• Efteråret for mig
Jeg elsker efteråret. Jeg er ikke så god til sommer og alt for meget varme. Så den skiftende temperatur uden det bliver alt for koldt om efteråret, den er lige mig!

• For at skabe lidt ekstra hygge
Jeg tænder stearinlys an mas! Jeg elsker levende lys i hele huset på denne årstid. Med dyne i sofaen, en varm kop kaffe og nogle lækre hyggesokker på fødderne. Derud over elsker jeg også at være ude og tage flotte billeder af bladene og generelt bare naturen idet den langsomt skifter farve.

• En forlænget weekend i Efteråret går til
Jeg ville ikke have noget imod et weekend ophold i Berlin f.eks. Der er flot og så er der gode, billige shopping muligheder.

• 5 Must-Haves
Kaffe, ankelstøvler, tørklæde, mauve/greige neglelak, fugtgivende håndcreme


Sarah Julie Saxhøj - www.saxhoj.com
• Efteråret for mig
Jeg elsker efteråret. Med store trøjer, halstørklæder og støvler! Jeg føler også at man kan tillade sig en lidt anden makeup om efteråret, såsom mørkere læber. Jeg elsker det :D

• For at skabe lidt ekstra hygge
Jeg bager meget og laver meget mere mad, da min appetit ændre sig lidt når det er efterår.

• En forlænget weekend i Efteråret går til
Jeg bor i Nyborg, som er en utrolig smuk by altid! Så jeg føler næsten ikke et behov for at tage væk for at kigge på den smukke natur. Der er jo både strand og skov her :D så jeg ville måske bare tage min lille hund i snor og cykle en tur derhen. Hvis jeg absolut skulle afsted, ville jeg til Sverige i en hytte ude på landet :D det må jeg prøve en gang i fremtiden.

• 5 Must-Haves
Striktrøjer, tørklæde, hue, læbepleje og min store dejlige sofa!


Emilie Delance - blog.delancefashion.com
• Efteråret for mig
Det er nok lidt ambivalent. :) På den ene side er det super hyggeligt at sidde indenfor med varm kakao og hygge sig under et lunt tæppe. Jeg elsker også at se naturen skifte farve, over i de røde og gule nuancer. Men regnvejret og den grå himmel, vasler også en lang vinter og så kan jeg godt allerede længes efter solskin og bølgen blå.

• For at skabe lidt ekstra hygge
En tur i skoven er et must! Duften af efterår og alle farverne skal opleves. :) Efterår er også suppe tid! Jeg elsker at lave græskarsuppe, gerne rigtg stærk med chili og ingefær i.

• En forlænget weekend i Efteråret går til
Mmm altså jeg holder ikke så tit ferie, men det vil jeg egentlig gerne blive bedre til. :) Så måske en forlænget weekend til Norge og se et fjeld, kunne være fedt! Det ser i hvert fald smukt ud, når jeg har set billeder fra en af mine norske ansatte Hanne.

• 5 Must-Haves
Det må være en vamset sweater, sådan en man har lyst til at putte sig med, en masse kage, der skal jo forbredes til vinterkulden. ;) Netflix (yndlings serie pt. Narcos, Bates Motel og The Fall) stearinlys og en masse god te!


Malue Jasmine Ramløs - www.mooldash.dk
• Efteråret for mig
Jeg elsker efteråret, farverne er så smukke og så elsker jeg virkelig at kunne pakke mig ind i store tørklæder og striktrøjer, for at sætte mig og nyde en kop the med et magasin i hånden.
Der er en helt speciel form for hygge over denne årstid og jeg jeg nyder den virkelig!

• For at skabe lidt ekstra hygge
Varm kakao! Åh gud, hvor jeg elsker varm kakao..
Og jeg har selvfølgelig også lavet min egen opskrift med hele molevitten lige her.

Jeg er rigtig god til at få lavet mig en kop eller to, putte mig under tæppet og sidde og læse blogs - det er virkelig hyggeligt!

• En forlænget weekend i Efteråret går til
Det er et godt spørgsmål - jeg har aldrig været på sådan en efterårs-tur, men hvis det var muligt at rejse til Canada på en forlænget weekend, så var det helt klart førstevalget!
Der skulle simpelthen være så smukt om efteråret - jeg mener, se lige billederne der ligger på google under Canada Autumn. Waow!

• 5 Must-Haves
1. Tørklæder - fordi de varmer og fordi at jeg er en frossenpind
2. Striktrøjer - fordi at det er et dejligt item, der kan styles på mange måder
3. Varm kakao - no answer needed!
4. Læbepomade - mine læber bliver altid super tørre, når vejret bliver koldere, så for at holde dem friske og bløde
5. Sorte jeans - de passer til alle striktrøjer!

4 kommentarer:

 1. Dejligt med anbefalinger, om man så må sige. Jeg fandt en ny jeg ønsker at følge ;)

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt. :D Også det der er meningen med disse typer indlæg.

   Slet
 2. Uh, uh! vis man som læsende har bare en smule inflydelse på en blogs indhold må jeg her bestemt skynde mig at række en tommel i vejret (^_^)b Super måde at få lidt blog anbefaling og lærer lidt om de andre bloggere (og flere forskellige) uden at det bliver et tungt spotlight :D Rigtig fint med lidt korte spørgsmål - og så giver det jo også en fin bred holdningsvifte af emnet Efterår. Spændende let læsning :) Succes der tåler gentagelser - mere af det! :D (^_^)b

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det jeg tænkte. Simple spørgsmål - gerne nogen der passer til tiden vi er i. Og så selvfølgelig forskellige bloggere der skal have lidt taletid en gang imellem. Elsker at lave indlæg som disse og deltager selv gerne hvis folk gør det samme på deres. Så du kan tro at der kommer flere fremover også. ;) Er glad for at der bliver taget så godt imod dem.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)