Jeg er flækket

Føler ikke at jeg har fået noget ud af dagen i dag. Har dog været udenfor, samt fikset kløer og pels på Prinsen og viceværten's mor's kat og fået handlet, men... derudover er der ikke sket en disse i dag. Har dog heller ikke kunne lave det store da ryggen brokker sig og så har jeg problemer med min psoriasis. Har muligvis haft kløet i det område i nat, for... huden har været skrøbelig og øm hele dagen, og da jeg så skulle op af trapperne da jeg kom hjem flækkede huden. Smertehelved kan jeg godt love jer for.

Så jeg har været fanget på sofaen lige siden og har problemer med at komme rundt i lejligheden. Skal på kursus i morgen, men hvis flængen er dyb, som den føles som, så kommer jeg ingen steder før Torsdag eller Fredag. Hvor jeg dog hader den dumme psoriasis. Ville ønske jeg kunne få lov til at få en pause fra den. /: Øv altså. Hader at føle mig så handicappet. Og smerten gør så også at min krop føles som et overophedet drivhus en varm Sommerdag. Varmen gør mig ikke noget, da jeg så ikke rigtig kan mærke kulden i lejligheden - nej jeg har ikke sat varme på endnu - men jeg får også de klassiske kuldegysninger indimellem, så det er pænt ubehageligt.

Prøver dog alligevel at holde humøret oppe. Det er Oktober jo! Og der sker så meget nu her. *Pause - telefon* Okay... Planerne for weekenden er blevet ændret, men det går nok. Det er kun vores location der er ændret. Finno. :D Og så har jeg lige brugt uendeligt meget tid på at komme op og ned af trapperne. Min far havde en smule creme tilbage som muligvis ville være godt for mit lille problem-område, så den kom han lige forbi med. Takker mange gange!

Så nu skal jeg bare lige have overstået en opvask og så skal jeg se om jeg kan få lagt mig så jeg ligger behageligt. Sov godt når I når så langt. ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Giz

  Kender du denne?

  https://www.webapoteket.dk/personlig-pleje/kropspleje/la-roche-posay-iso-urea-md-baume-psoreasis-p-215263

  Jeg vil gerne sende dig en tube hvis du har lyst til at prøve. Vh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej den kender jeg ikke. Vil du det? Det var da virkelig sødt af dig! Smid mig en mail så kan vi lige skrive nærmere.

   Slet
 2. Der er noget med min udgående post server der ik virker, men send din adresse til mig, jeg har lagt den her
  På siden engang.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)