#Blogtober - Mine Halloween Looks

Det var egentlig ikke meningen at jeg ville lave Halloween-looks i år, men jeg havde nogle idéer til looks jeg gerne ville dele med jer, så I får dem altså alligevel. :D Det ene er fra nogle år siden, så er der et par stykker jeg ikke har set før, og så et par stykker jeg bare gerne ville prøve at lave. Håber I kan blive inspireret. Der er ikke mange, men der er et par stykker. Hvis I ønsker det, man det være at jeg gentager det til næste år og laver nogle flere. Måske spørger jeg endda efter ønsker fra jer derude.

Jeg har ikke nogle smarte ting, teatermakeup eller special effects sager, så alt er blevet lavet med alm. makeup, lidt sten, lash glue og noget folie og glimmer. Alt kan fåes på eBay hvis ikke i fx. Matas. Så alle kan være med.

"Foxy"

"Ice Queen from Within"

"Bloody Tears"

"Pure Darkness"

"Autumn Mask"

"Dark Witch"

"Bloody Clown"

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)