Hvorfor genfortolke alle de gode film i en Zombie Version?!

Her i weekenden opdagede jeg for sent at de viste "Pride and Prejudice" på TV, så jeg nåede kun at få sidste halvdel med. Det er en af de film jeg nyder at sidde og se på en trist aften eller hvis jeg har nogle timer jeg gerne vil slå ihjel med en god film. Ville gerne se den igen i dag, men min DVD jeg har filmen på er så ridset at den ikke virker længere. Dammit! Og da jeg så sidder og søger efter den på nettet for at finde en billig en, så ser jeg at de kommer med en ny version i 2016 - "Pride and Prejudice and Zombies". WTF!?!?!? Mener de det seriøst? Jeg vidste godt at der er en med Colin Firth - har dog aldrig set den - og så er der den jeg har (eller havde) med den skønne Keira Knightley. Men jeg havde aldrig set den komme i en zombie version. Det virker altså bare alt for mærkeligt og... forkert. Men det undrer mig ikke hvis jeg alligevel beslutter at ville se den når den kommer. *Haha* Men det sker ret ofte efterhånden at de genlaver de store film i en zombie version og jeg synes det har taget overhånd. Nu har vi snart set nok zombie film.

Jeg vil også utroligt gerne læse bogen, men så skal jeg have den købt. Jeg kan ikke låne en god bog på biblioteket uden at ville have den i min samling. Så jeg kan lige så godt købe den fra start af. Men nu må vi se om jeg kan finde den billigt et sted. Når internettet altså vælger at virke igen. Sidder og skriver dette indlæg imens jeg igen igen (ingen overraskelse der) ikke har noget internet. Stofa når de er "bedst".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)