#Blogtober - Want to Wear dette Efterår #3

Jeg har aldrig rigtig kigget på shoppen hos Stylepit, men sad her den anden dag og kede mig en smule og kom ind på den via et billede jeg fandt på nettet, og så blev jeg nysgerrig efter at se mere. Tænkte at jeg i forbindelse med det kunne lave endnu et af disse indlæg og sammensætte et sæt jeg godt kunne tænke mig at have. Så det er hvad I kan se på billedet her. :)

Det var striktrøjen jeg fandt igennem google og som jeg forelskede mig i. Se lige den farve! Den er da perfekt her til Efteråret. Ohhh my! Den er ikke så dyr, men har kun kunne finde den i meget små størrelser, så jeg må nøjes med at sukke efter den. Men jagten må vel bare gå videre? Og en striktrøje kan man jo også bruge om vinteren, såå... skal snart have fundet en. Måske er jeg heldig at jeg kan finde en lækker rabatkode til Stylepit. Jeg kigger en gang imellem og hvis det passer med at jeg skal have noget de forskellige steder fra, så slår jeg gerne til. Vil langt hellere spare lidt penge på de ting jeg skal købe end at vente for længe og gå glip af det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)