Weekly Planner Fun - Mine Hjemmelavede Dekorationer | #10

Så gik der igen lidt tid før jeg fik dekoreret en hel uge i min kalender. Det er ikke fordi jeg ikke gider, men tiden har bare ikke rigtig været der til det. Så jeg kan ikke love at der kommer noget hver Mandag længere, som jeg vist også nævnte sidste gang. Men jeg lover at smide billeder op når jeg får lavet en hel uge - som jeg vel og mærke synes er værd at vise jer. ;)

Temaet for sidste uge var "Knæk Cancer" og endte med at se sådan her ud.

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)