Indretningsnips jeg synes ville være perfekt til Efteråret

Jeg har aldrig været særlig vild med kobber, guld eller rose gold. Jeg har altid holdt mig til sølvfarverne, men... fordi jeg sidste år malede alle mine græskar hvide og så faktisk kun har gyldne farver i dekorationerne herhjemme via falske Efterårsblade, så kan det hurtigt blive alt for lyst og hvidt. Derfor er jeg glad for at jeg alligevel har holdt bladene i gyldne farver og mine lys også. Det har så også gjort at jeg – uden at vide det – er begyndt at kigge efter nips med de gyldne farver, men hvor de stadig er hvide så det passer ind i min indretning. Ting jeg så har forelsket mig i – troede aldrig det ville ske – er lysestager som disse på billedet. De fås flere steder i forskellige butikker og er blevet meget populære i den Nordiske indretning, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at jeg også ville synes om dem. De er hvide på ydersiden og så er der enten en guld, kobber eller rose gold metal-belægning på indersiden. De er simpelthen så fine når der står lys tændt i dem. Og ja jeg indrømmer det. De er sku smukke. Disse kan fås hos Esprit under deres Home-afdeling hvis I lige skulle have forelsket jer i disse.

Overvejer at tage skridtet og købe ting som disse fremover. Også selvom jeg måske kun får dem brugt her i Efteråret, da farverne vil være perfekte til denne tid. Resten af året holder jeg mig dog til de mere sølvfarvede detaljer. Hvad siger I? Burde jeg gøre det? :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)