#Blogtober - Want to Wear dette Efterår #2

Jeg har inden for de sidste 3 måneder handlet en del gange på Asos, eller i hvert fald kigget meget og så bestilt lidt hjem. Jeg var slet ikke klar over, at jeg kunne finde noget derinde som jeg ville kunne passe og lide, men det må jeg sige at jeg har. Er faktisk gået hen og blevet ret glad for denne onlineshop. Jeg har faktisk fundet et sæt som jeg godt kunne tænke mig, og det ser I på billeder her. Alt er fundet i Asos Curve & Plus Size sektionen udover støvlerne som selvf. er fundet under sko til kvinder. Det er ikke det hele jeg har råd til, men havde jeg.... åhhh det ville være rart. :D

Skjorten har faktisk været en jeg har ville have i en del år nu efterhånden. Måske ikke lige denne specifikt, men den type. Skovmandsskjorter er efter min mening bare perfekt til Efteråret og denne er simpelthen bare så fin! Med et par sorte bukser og en alm. T-shirt, så har man et super lækkert og afslappet sæt. Og støvlerne har jeg også gerne ville have i en del år nu. Jeg kan ikke passe de langskaftet gummistøvler, så skal jeg have nogen så skal det være disse med lavt skaft. Men må vente til jeg får råd. De to ting er i hvert fald noget af det, som jeg gerne vil se om ikke jeg kan få fingrene i i år. Jeg holder også altid øje med om der er nogle rabatkoder til Asos, for kan jeg spare lidt penge på den måde, så er der plads til lidt mere i indkøbskurven. *Hehe* Er jeg den eneste der gør den slags? :P

Handler I meget på Asos? :)

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)