Mød Bloggeren - Random Tag

Sidder og venter på at klokken skal blive mange nok til at jeg kan tage ned i byen efter de ting jeg skal have med hjem. Derefter går turen ned til de gamle hvor jeg tror jeg spiser med i aften. Så jeg kommer nok sent hjem, men det går nok. Det er først fra i morgen at det virkelig går løs. Jeg har en fuldt booket weekend, så jeg skal prøve at overholde alle mine personlige deadlines. Min søster og hendes kæreste kommer til Fyn, så dem vil jeg gerne ses med, men har også en #ReadAThon jeg gerne vil prøve at deltage lidt i på Lørdag og så skal jeg have forberedt lidt til på Mandag hvor jeg skal have optaget endnu en video. Udover disse ting er der en masse småting også, men det ville tage for lang tid at remse op, så det undlader jeg. Men jeg tænkte at vi lige kunne tage en lille tag som jeg har fundet på nettet for noget tid siden.

● Tid lige nu: 13:23

● Største frygt: Lige i øjeblikket er det faktisk døden. Jeg har haft mange mareridt for tiden og de har alle haft noget med døden at gøre. Min angst er derfor helt oppe på tåspidserne og klar til at kollidere med mig. Jeg gør det heller ikke nemt for mig selv, da jeg lige pt ser mange videoer med skrækkelige historier som mord i forhold, indbrud med mord til følge, videoer med spøgelseshistorier der ender med død osv. Jeg elsker jo den slags, men min hjerne og krop reagerer ret uheldigt lige for tiden. Og så er der jo al den snak om kræft og død også.

● Hvad drak du sidst: Vand. Jeg drikker gerne vand når jeg står op om morgenen og skal tage mine selica-piller.

● Nemmeste person at snakke med: Min søster.

● Ynglings sang: Hmm... Den var svær. Den jeg har hørt mest på det seneste dog er "Me & The Rhythm" af Selena Gomez.

● Er spøgelser levende: Levende? Nej jeg tror ikke de er levende, men jeg tror på de findes. Helt sikkert. Eller jeg tror det ikke, jeg ved det.

● Hjemmeby: Faaborg. :D

● Kæreste / forelsket i: Tsk! Hvad er det kærlighed der egentlig? Tror sku aldrig jeg sådan rigtig har oplevet det, så det er svært at vide hvad det er.

● Jaloux på: Folk der ikke lider af psykiske sygdomme. Folk der er igang med deres liv, forhold, job og familie.

● Slået nogen ihjel: Gælder insekter? For så ja. Så er jeg sku nok en syg seriemorder. :D

● Sidst du græd: I går da jeg læste det sidste i bogen "Grey". De bøger har virkelig fanget mig på en helt speciel måde. Fantastisk! Og nu sidder jeg bare og sukker efter resten.

● Mellem navn: Har ikke noget mellemnavn. Men det er vist efterhånden ret unormalt ikke at have et. *Hehe*

● Søskende: Min lillesøster Charlotte.

● Ønske: At min psyke ikke påvirkede mit liv så meget som den gør.

● Person du sidst ringede til: Min søster. :D

● Et spørgsmål du altid stiller: Hmm... Det ved jeg faktisk ikke.

● En grund til at smile: Det er Efterår og naturen er ved at blive smuk gylden.

● Sang du sidst sang: Har sunget med på mange sange, men det er nok igen den med Selena Gomez som jeg nævnte ovenover.

● Hvad tid stod du op: Sov lidt længere i dag, så vækkeuret ruskede i mig kl 9.

● Farven på dit undertøj: Sort.

● Drømme ferie sted: Vil virkelig gerne til Irland igen. Men ellers gerne et sted hvor Efteråret er smukt nu.

● Værste vane: Bider alt for meget i mine negle og huden omkring dem.

● Hvor mange røntgenbilleder har du fået taget: Puha... Det er efterhånden blevet nogle stykker. Har været til røngten en 10 gange og de har hver gang taget omkring 5-20 billeder.

● Livret: Karbonader. :D Gerne med en lækker flødekartoffel til og min sædvanlige salat. Love it!

● Stjernetegn: Tyren!

Nå... Vil fråde min snegl, smide den næste bog over til sofaen så den er klar til når jeg skal igang med at læse den, og så går turen ned i byen. Tiden går sku stærkt når man sidder og udfylder punkter som disse. ;)

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)