Søndags Brunch & Afslapning

Ohhh man en sløv morgen det har været. Lå og slumrede i sengen i et par timer inden jeg slæbte mig selv ud i køkkenet for at lave en stor Søndags-brunch. Havde æg tilbage og en af de der shake-pandekage-tingester så det blev det menuen skulle stå på. Og jeg brokker mig skam ikke. Det er længe siden jeg har fået mig en stor portion morgenmad. Jeg spiser nemlig ikke rigtig morgenmad, men... det skyldes nu mere at jeg ikke rigtig har haft tiden om morgenen til det. Men har besluttet mig for at se om ikke jeg kan gøre det en gang imellem, da man altså får en bedre start på dagen på den måde.

Sidder også lige og nyder lidt TV3 nu hvor jeg kan se det uden det trælse wanna-be "Paradise Hotel"-reality-tv - altså det der vist hed "Bikini Island". Helt seriøst? Jeg kunne jo ikke engang nyde TV om aftenen i hverdagene fordi der ikke var andet end sådan noget. Hvor belastende. Men det er heldigvis slut nu - tror jeg. :D

Nå, men jeg vil hoppe ud og få vasket op og så smide mig i sofaen og slappe af. I må have en fortsat god Søndag alle sammen.4 kommentarer:

 1. Man må gerne være sløv på en søndag, efter min mening.
  Sikke du hygger om dig selv denn søndag med hjemmelavet brunch, dejligt. Er heller ikke selv god til det der med morgenmad, der skal gå timer før jeg kan indtage noget ellers vokser det i munden.

  Go' søndag.

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jeg godt nok også :D Har det faktisk lidt på samme måde. Der må gerne lige gå et par timer.

   Slet
 2. Det ser rigtig lækkert ud :D.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)