#Blogtober - Top 5 Efterårs Film i år

Som de kvikke af jer nok har fanget, så købte jeg mig endelig en DVD-afspiller i August måned efter at have været uden en siden slutningen af September sidste år. Så næsten et helt år har jeg ikke haft mulighed for at se film på TV og det har været virkelig frustrerende. Jeg har så gjort hvad jeg kunne for at indhente det forsømte (overdrivelse fremmer forståelsen), og nu kan jeg endelig sidde og hygge mig med nogle gode Efterårs- og Halloween-film her i Oktober.
Jeg har allerede set en del og tænkt at jeg ville vise jer en top 5 over de Efterårs-film jeg har nydt mest indtil videre. Det er ikke min top 5 over film generelt i den kategori, men en top 5 over dem jeg har set i år. Og dem ser I så her:

Practical Magic (1998)
Denne ser jeg seriøst hvert år. Det er en virkelig hyggelig film der har lidt det der magiske aspekt over sig, som en wiccan som jeg elsker. :D Det skal der bare være plads til når det er Efterår. Og så synes jeg virkelig at filmen er god.


Stepmom (1998)
Dette er en virkelig rørende film, og det er egentlig en jeg ser året rundt, men den har en virkelig lækker Efterårs-vibe, så det er en jeg ser flere gange på denne årstid. Historien er som sagt virkelig rørende - mega trist men samtidig med fuld af kærlighed. Et familieidyl der bliver brudt. En yngre kæreste. Kræft i familien. Udfordringen i at skulle forsøge at redde familien med det nye medlem. Kan det overhovedet fungere?


You've Got Mail (1998)
Igen en virkelig sød film. To medarbejdere hader hinanden på jobbet, men ender med at blive forelsket i hinanden på nettet uden at vide det er hinanden de skriver med. Sjov film som alle burde se, som var en af de første film jeg fik i min samling.


When Harry Met Sally (1989)
Virkelig underholdende film om to venner der ender med at have sex med hinanden og nu bliver nødt til at se i øjnene at intet vil blive det samme som før. Vil venskabet holde? Finder de sammen? Ja jeg synes i hvert fald at den er et kig værd og selvom den er ret gammel, så er den stadig virkelig god. :D


Autumn in New York (2000)
Denne film er totalt ny for mig, men hold da op hvor er den sød! Den handler om denne ældre rig charmør der forelsker sig i en meget ung kvinde der viser sig at være datter af en af hans gamle bekendte. Den unge kvinde lider af en alvorlig sygdom og var egentlig afklaret med at skulle dø, men efter de forelsker sig i hinanden vil han gøre alt for at være god ved hende og hun vil gøre alt for at holde sig i live. En virkelig smuk og trist kærlighedshistorie.2 kommentarer:

  1. Åååårh Stepmom og Autumn in New York <3 og så skal den første Harry Potter ogs' lige ses :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)