Har det store smil på i dag

Kom alt for sent ud af fjerene i dag, og var faktisk i sådan et lidt øv humør, MEN! Så beslutter man sig for at køre ned i byen efter en pakke der ligger og venter på mig i Matas. Støder på min kusine på vej ned til cyklen og kommer så faktisk ikke længere. Det er så længe siden jeg sidst har snakket med hende, så vi fik lige sladret lidt frem og tilbage og endte kort tid efter nede i Matas igen og Ris og Ruller. Det var simpelthen så hyggeligt og hvor har jeg dog savnet den skøre tøs. :D Inden vi fik set os om, så var der gået en 2½ time og nu var det altså på tide at komme hjem. Aftalte så at mødes igen en dag denne måned og bare hygge.

Da jeg så kommer hjem og får sat cyklen i kælderen så støder jeg på viceværten. Så ved jeg at der nemt kan gå en time før jeg kommer op i lejligheden. Og ganske rigtigt. En af de andre i blokken kommer så hjem kort tid efter og vi ender så alle tre med at stå og snakke om alt muligt vi har oplevet i opgangen her. Super hyggeligt endelig at få snakket med ham gutten sådan for alvor. Vi har faktisk ikke gjort andet end at hilse på hinanden i de år han har boet her, så at få en samtale igang med ham var faktisk ret rart. Han virker til at være blevet fornuftig og faktisk ret nem at snakke med. Så det var lidt en øjenåbner. :D

Efter 1½ times snak blev jeg altså nødt til at bryde mødet op og sige tak for i dag. *Hehe* Nu er snakketøjet træt og godt brugt. Det er ikke så tit jeg får snakket så meget igennem en hel dag for tiden. *Hehe* Men jeg er faktisk kommet i et ret godt humør. Dejligt. Så selvom jeg stadig er træt af PostDanmark og deres elendige service, mine manglende pakker osv, så er jeg i godt humør her til aften. Håber at jeg i nat kan få mig en ordentlig nattesøvn så. I går var jeg hele natten igennem i det der "før-søvn-stadie" så jeg faldt aldrig rigtig i søvn. Derfor var jeg utroligt sløv og i dårligt humør i morges. Men ser frem til en bedre nat i dag.

Utrolig god start på ugen. Og ja sidder og får lidt giftig Halloween-kage lige nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)