En overraskelse fra Magasin - Rituals Thai Chi Foaming Shower Gel

Magasin var også behjælpelige når det kom til ting til vores goodiebags til Bloggertræffet. Og det de så valgte at smide i puljen er jeg virkelig glad for. :D Jeg er rigtig glad for de ting jeg i forvejen har fra mærket Rituals, så da jeg så det var denne Thai Chi Foaming Shower Gel de ville sponsorere blev jeg varm om hjertet. Rituals har nogle virkelig lækre produkter og jeg kan varmt anbefale både deres hånd scrub, en af deres skønne body lotions og nu også denne lækre foaming shower gel.

Jeg bruger også skum-håndsæbe, så jeg går gerne glad i bad og bruger en skum-shower gel. Denne dufter tilmed virkelig lækkert. Den er med hvid lotus og grøn te som jeg synes har en dejlig beroligende egenskab over sig - duften altså. Huden bliver også lækker og blød. Jeg er imponeret og jeg kunne godt finde på at købe den igen på et tidspunkt. Den er heller ikke så dyr, så hvis man vil have lidt lækkert til badet de dage hvor man har planlagt lidt selvforkælelse og spa-stemning så synes jeg 75 kr er godt lagt ud for denne.

#BloggerTræfDK

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)