Jeg troede det var Fredag!

Efteråret er snart ovre og det gør mig en smule trist til mode, men så kan jeg bare se frem til at julehygge herhjemme med fine dekorationer, juleinspireret mad, drikke og selvfølgelig film, musik og guf. Og det er lige præcis hvad jeg skal i dag. Troede det var Fredag da jeg stod på så jeg så frem til en hel weekend med hygge, men næææh nej.. Der blev jeg snydt. Må bare få det bedste ud af den tid der er tilbage af weekenden.

Startede dagen ud med at fikse lidt småting herhjemme inden jeg kørte ud til min mor for at klippe hende. Var der en lille time og tog så videre ned efter en pakke på posthuset og fik handlet ind til weekenden. Skal i dag hygge med lækker mad (karbonade, kartofler og grønlangkål), juleøl og så æbleskiver senere som en sen dessert. Rigtig julet og lækkert. Det er lige hvad jeg trænger til. Og så ser jeg frem til at jeg skal ned og have and hos de gamle på Tirsdag. De ringede her for et par dage siden og spurgte om jeg kunne være interesseret i at få det, og det ville jeg utroligt gerne. Havde ellers planer om at lave noget der minder om en simpel mørbradgryde om Mandagen jeg så kunne spise rester af dagen efter, men and med det hele er ti gange så godt, så det vælger jeg i stedet at tage ned til. *Hehe*

Har også fået lavet endnu et trin i min proces med min pakkekalender. Mangler nu kun én ting der skal komme med posten inden jeg kan lave den færdig og forberede et indlæg til jer. Glæder mig til at tage den i brug og til at jeg får pyntet hyggeligt op herhjemme. Har en ustyrlig trang til allerede at gå igang med at pynte op. Ender nok også med at gøre det i næste uge. Har så mange planer og så mange idéer og håber at jeg kan finde inspiration nok til 25 indlæg.

Nå det endte vist bare med at blive en masse tankevirvar jeg fik skrevet ned. :P Det må I undskylde. Håber dog at I overlever. Jeg vil smutte ud og se til maden og sørge for at resten af min Lørdag bliver helt perfekt. Ha' en fantastisk aften alle sammen. Og flyv nu ikke for langt væk i stormen senere.

8 kommentarer:

 1. Kom frisk... kom endelig i gang med at pynte op... Så har jeg en undskyldning for også at gå i gane :) *hehe*

  Jeg vil så gerne i gang, men synes det er lige tidligt nok, men hvis andre også er i gang, så kan jeg også godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er allerede kommet igang ;) Så gå du bare igang. *Hehe*

   Slet
 2. Jeg elsker dine tanker, så det skal du ikke tænke på.
  Og hvis du har lyst til at pynte op, så er det da det du skal. Jeg har selv en nisse stående fremme, men det var fordi den røg i kurven den anden dag i bilka. ha ha..

  Har du tænkt på at din både at blogge på har ændre sig.?
  Jeg synes virkelig du virker meget mere tilpas med dig selv og din situation lige for tiden.
  Sidste år var der en periode hvor man godt kunne mærke på dig at du havde det rigtig svært, havde en kort lunte osv.. det er godt nok længe siden man har kunne mærke det på dine indlæg. Der er virkelig sket meget med dig søde.. <3 Ved godt at du nok ikke har fået det lettere, men du virker mere afbalanceret på en eller anden måde..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også kommet igang med julepynten nu :)

   Har den? Synes nu stadig jeg har en kort lunte. :P Men reagerer nok en smule mere kryptisk nu. *Haha*

   Slet
  2. Ha Ha ja det synes kig virkelig, men kun på en positiv måde.. du havde på et tidspunkt en periode hvor man virkelig kunne mærke på dine indlæg hvis du var ved at springe i luften.. ha ha.. i dag er det på en helt andet måde.. du ser måske lidt mere konstruktiv på din situation ind imellem.. eller sådan føles det i hvertfald udefra.. jeg ved godt at ens blog til tider kan virke som et glansbillede og det er kun godt at man ser alle sider af en person men selvfølgelig med måde.. synes du har en rigtig god balance her på bloggen pt. du virker en smule mindre frustreret.. eller måske en måske er du på vej til at blive mere afklaret.. jeg ved det ikke... ha ha.. også bare min personlige mening jo.. :P

   Knus <3

   Slet
  3. *Hahahaha* Jeg skjuler det godt så :P

   Slet
  4. Jeg ved godt at din virkelighed er noget helt andet, men det er rigtig dejligt at du har fundet en god balance her på bloggen... og selv om du har det svært så virker du en smule mere rolig omkring det. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)