Min første O₂ Neglelak fra Depend

Jeg havde en stor samling af Depend neglelakker for ikke så længe siden, men da jeg i sidste måned valgte at sortere i min store samling af neglelakker, røg der en masse af dem videre til min mor og min søster. Mest fordi jeg har lakker af andre mærker der minder meget om dem men også fordi der var nogle stykker som jeg aldrig får brugt. Det var ikke nemt at skille mig af med dem, men det er dumt at samle på noget jeg har dubletter af eller som jeg aldrig bruger.

Det er dog af den gamle slags. Depend ville gerne sponsorere en af deres O₂-lakker til hver deltager til bloggertræffet, så nu skal jeg se om den er bedre end den gamle formel. Den nye O₂-formel er en panteret formular som giver bedre ilt til neglen, hvilket betyder at man opnår en bedre neglekvalitet. Det kan også gå hen og blive en fordel for mine psoriasis-ramte negle.

Så jeg har høje forventninger til denne lak. ;) Jeg får dog nok først taget den i brug til foråret, da jeg tror Vinteren skal være de mere støvede og mørke farver. Men fin er denne.


#BloggerTræfDK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)