#BlogXMas - Julehygge, Mad og Spil med Familien

Torsdag aften blev jeg ringet op af min far, som spurgte om jeg kunne have lyst til at komme til familie-jule-spisning i går, og det sagde jeg ja tak til. Det kunne jo være man var heldig at folk havde en god dag og at det rent faktisk ville blive super hyggeligt. Så jeg gik ned mod dem et par timer før de andre skulle komme. Mine forældre, min mors to brødre og deres kærester og så min kusines kæreste og mig som rosinen i pølseenden. Min kusine kunne ikke selv komme med da hun skulle på arbejde - det kunne ellers have været super hyggeligt hvis hun også var kommet. Men så fik jeg da hilst på hendes kæreste, og Camilla det er sku en keeper det der. ;) Godt valg. Nu mangler vi bare at jeg tør åbne mig op for lidt kærlighed og finder en lige så sød fyr. Men de hænger jo ikke ligefrem på træerne. *Hahahahahah* Finder sku altid de rådne æbler på grenene.

Og vi havde virkelig også en super hyggelig aften. De kom lidt senere end planlagt, da min ene onkel endte på sygehuset tidligere på dagen, men til trods for det var han da med til pjat og pjank. Vi fik en masse god mad, fik spillet pakkespil og fik grint og snakket. Det er sku så dejligt når vi har gode stunder som disse. Det sker ikke så tit, men nogle gange er vi heldige.

Fik ikke lige taget så mange billeder som jeg egentlig havde planlagt, men et par stykker blev det til alligevel.

Håber I også havde en god start på weekenden. :)


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Black Tea with Honey & Melon" der er en sort te med lakrids, kanel og nellike. Hvor melonen og honningen lige kommer ind i billedet ved jeg ikke, men den har en fin smag. Ikke så krydret og smager slet ikke af lakrids.
Dagens pakkekalender er en chokoladestang fra Anthon Berg. Den var på tilbud da jeg købte ind til pakkekalenderen, så tænkte at den skulle prøves. Den er med chili, honning og mandler. Interessant sammensætning. Den mørke chokolade er ret bitter, men jeg synes ikke at den er dårlig. Chilien giver lige en skøn krydret smag og passer faktisk utroligt godt til dagens te. Så jeg er super tilfreds. :)

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

2 kommentarer:

 1. Jeg håber virkelig ikke, at du finder den her kommentar stødende på nogen måde, for det er det bestemt ikke ment som, men jeg har fulgt din blog i en del år efterhånden, og jeg har altid undret mig over, hvorfor du har så svært et forhold til dine forældre og resten af din familie? Du skriver ind imellem, at det er sjældent, at I har gode stunder sammen, men hvorfor egentlig?
  Hvis du ikke vil svare på beskeden, så er det helt i orden. Det er helt op til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg har skrevet om det herinde før, men det er ikke noget jeg går så meget i dybden med, da jeg har et par familiemedlemmere der følger med dagligt, så det ville være lidt... jah.. Men har planlagt at skrive et indlæg om det på semitsind.dk når den side er online igen. Den er pt. nede, men når den kommer op igen, så kommer der et indlæg derinde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)