LookFantastic Beauty Box - Jule Edition

Se lige hvad posten kom forbi med i dag! I ved nok at jeg allerede abonnerer på Goodiebox, men jeg ville så gerne have muligheden for at gøre det på flere bokse. Jeg elsker den forkælelse man kan give sig selv, og stadig lade det være en overraskelse, da man jo ikke kender indholdet af dem. Nu har jeg så fået lov til at smugkigge lidt på denne.

Jeg har kendt til LookFantastic.dk i lang tid, men aldrig rigtig handlet derinde fra - selvom de har utroligt mange lækre ting! Jeg opdagede så at de har deres egen Beauty Box og det gjorde mig jo lidt nysgerrig. Blev så utroligt glad, da jeg fik lov til at prøve en af deres bokse, og det er endda en "Christmas Edition" i anledningen af December og Jul. Det kunne ikke være mere perfekt. :D Og se lige selve boksen! Den ser utroligt luksuriøs og elegant ud. Virkelig flot!

Nu til det mest spændende ved boksen - indholdet....

● Eve Lom Morning Time Cleanser - 50ml
Dette er en ansigtsrensecreme som de anbefaler at bruge om morgenen. Jeg testede den med det samme i dag da jeg gik i bad, og jeg synes ikke den fungerer særligt godt til fedte hud, selvom de lover den kan bruges til alle hudtyper. Jeg synes den fedter utroligt meget og det er jeg ikke den store fan af. Jeg tror dog at jeg vil prøve at bruge den inden sengetid i en periode og de om den gør nogen forskel for huden. Nu slås jeg jo meget med fedtet hud og acne, så det bliver spændende at se om det bliver værre eller bedre.

● Lord & Berry Pailette Glitter Eye Pencil
Man kan aldrig få for mange sorte eyelinere. :D Denne er endda med sølvglitter i og det er da bare fantastisk! Og helt igennem perfekt til Julen og alle de begivenheder folk går til på denne årstid. Lord & Berry har jeg stiftet bekendtskab med tidligere og jeg er endnu ikke blevet skuffet, så denne bliver jeg nok heller ikke med denne.

● WetBrush Squirt
Hvor er den dog bare nuttet! En sød lille børste man kan have med i håndtasken. Jeg har en af de store WetBrushes og jeg vil aldrig gå tilbage til en normal hårbørste igen. De er simpelthen fantastiske og de skåner håret så man ikke ødelægger det mere end nødvendigt. Jeg er stor stor fan af at jeg nu også har en lille en af slagsen. :D

● Dodage No3 Radiance & Energy Serum - 7ml
Dette er en serum man skal bruge efter man har renset sit ansigt. Et par dråber er rigeligt og dem masserer man så ind i huden. Denne dufter virkelig lækkert og jeg prøvede den sammen med rensecremen, men det gør så også at jeg ikke helt kan svare på hvordan den er endnu. Vil gerne prøve den på renset men ikke fedtet hud, som rensecremen efterlod mig med. Da jeg prøvede serummen på hånden trak den hurtigt ind i huden og den efterlod ikke en fedtet overflade, så jeg ser frem til at prøve den i morgen eller i aften inden sengetid.

● Eylure Double Lash
Falske vipper er perfekte lige nu! Til julefrokoster, juleaften, fester og andre begivenheder der måtte opstå i December. Jeg kan se at folk har fået nogle forskellige, men disse jeg har fået synes jeg faktisk er super interessante. Udover at de er tætte så er der også nogle ekstra hår der er længere end de andre og som er meget pjusket. De bliver spændende at teste.

● Molton Brown Body Wash - 100ml
Sidst men ikke mindst, så er der en body wash med i boksen, og denne fangede min interesse med det samme. Den er igen i flere variationer og jeg kunne godt have tænkt mig at få dem alle sammen. *Hahahahah* Den jeg har fået er med Japanese Orange og er perfekt til Julen. Duften af saftige appelsiner er en jeg i år er blevet ret glad. Så den var ikke helt skidt af få med. De andre tre varianter er Suma Ginseng, Water Mint og Coco & Sandalwood. De sidste to ville jeg virkelig gerne have haft også! De lyder så lækre!

Noget jeg godt kunne savne ved denne boks er at der står priser til de forskellige produkter, så man kan få et indtryk af hvad de koster. Selve boksen er faktisk billigere end Goodiebox, og det synes jeg er en lækker tanke. Hvis man vælger at bestille den en måned af gangen skal man slippe 153 kr inkl levering. Men det beløb kan faktisk blive mindre hvis man hæfter sig for længere tid af gangen. Abonnerer man for 3 måneder falder prisen til 136 kr pr boks, 6 måneder til 127 kr og hele 12 måneder for kun 115 kr pr boks. Se dét er sku da en genial måde at gøre det på! Og 115 kr er da en skøn pris for en boks hver måned i et år. Jeg er imponeret og jeg tror godt jeg kunne finde på at teste denne i en længere periode.

Hvad siger I? Kunne denne boks måske være noget for jer?

Og inden jeg smutter helt, så lagde jeg lige mærke til at de pt. har en rabatkode på deres site hvor man kan spare 20% ved at bruge koden "2ADVENTDK20".

#LFBeautyBox

1 kommentar:

  1. Vil rigtig gerne høre mere om den der serum, når du har testet den lidt mere. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)