#BlogXMas - En Jule Tag

Jeg måtte bare have en Jule-tag med i Julekalenderen i år, og jeg har selv smidt nogle spørgsmål i puljen der så blevet flettet ind i en anden tag, som den skønne Lili Angelova har tagget mig i. :D Så der er en del, men synes selv disse tags er underholdende, så jeg håber I friske. Jeg tagger alle der kunne tænke sig at være med på legen, så hvis I vælger at tage udfordringen op, så smid endelig et link til jeres indlæg i en kommentar til dette indlæg. Vil elske at læse jeres besvarelser.

1. Hvornår pynter du op til Jul?
Det gør jeg gerne i slutningen af November. Jeg vil gerne gå hele December med julestemning i lejligheden. Så enten i slutningen af November og egentlig også gerne i midten af November, hvis jeg kan slippe afsted med det. :D Og så har jeg det også længere oppe. Det kan jeg tillade mig fordi jeg kører med frost-tema, så det er ikke så julet.

2. Hvad er din favorit Jule-farve?
Hmm... Den er svær. Har fire. Grøn, hvid, blå og sølv. Farver der er super smukke sammen, og som passer perfekt til min stil herhjemme. Så jeg har svært ved at vælge. Men skal jeg vælge én af dem, så bliver det.... sølv.

3. Honningkage eller klejner?
Hmm... Jeg er faktisk mest til klejner, men kun de bløde af dem. Hader når de bliver hårde og for sprøde. Men det betyder ikke at jeg ikke kan lide honningkage, det kan bare godt hurtigt blive for kvalm.

4. Hvad er din favorit duft i December?
Gran, appelsiner og æbler med kanel og karamel.

5. Hvilken film er din favorit Jule-film?
Jeg tror faktisk at jeg må svare "Alene Hjemme"-filmene i år. :D Har set dem nogle gange nu og jeg bliver seriøst aldrig træt af at se dem.

6. Chokolade eller marcipan?
Aih det kan man da ikke bede mig om at vælge imellem? Vil meget gerne have det sammen, men hvis jeg skal vælge så bliver det chokolade.

7. Hvad kommer du mest i julestemning af?
Det gør jeg ved at se butikkerne og gaderne pyntet op, samt lejligheden selvfølgelig. Og så er der duftene. Og julemusikken og julekalenderen i TV. Så der er mange ting, men de skal helst også være der samtidig for at jeg kan komme i den rigtige stemning.

8. Kalkun eller And?
Kalkun helt sikkert. Jeg tænker ikke jul når man nævner and. Men desværre står den på and denne jul. Øv bøv. Men må bare spise noget julemedister og flæskesteg i stedet. Medmindre anden ser lækker ud. Men jeg er virkelig ked af at det ikke bliver til kalkun i år.

9. Klæder du dig pænt på til Jul eller hopper du i stedet i noget behageligt tøj?
Hvis jeg boede der hvor jeg holder jul, så ville jeg uden tvivl ende ud med at hoppe i pyjamas-bukser og en lækker trøje, men da det ikke er tilfældet så bliver det lidt pænere men stadig semi-behageligt. Hvad jeg beslutter mig for i år ved jeg ikke. Det bliver nok mest behageligt tøj. :D

10. Gløgg eller juleøl?
Juleøl. Dem kan jeg drikke i løbet af hele December, men gløgg bliver der ikke drukket så tit. Måske et par gange, men det er ikke noget jeg gider stå og lave flere gange om ugen for at få det. Får det gerne hvis min far vælger at lave det og jeg er på besøg.

11. Sneboldkamp eller bygge en snemand?
Snemand. Jeg elskede sneboldkamp da jeg var mindre, men gider det ikke længere. Men det er hyggeligt at lave en snemand stadig.

12. Tror du på Julemanden?
*Hahahahah* Aih det gør jeg så ikke. Ved faktisk ikke om jeg nogensinde har troet på ham, men det har jeg nok på et eller andet tidspunkt. Dog ikke noget jeg selv kan huske.

13. Risalamande eller risengrød?
Igen noget jeg ikke kan vælge imellem. Begge dele er noget jeg ikke får så tit, men risengrød er nok det jeg får oftest. Så ved faktisk ikke hvad jeg skal svare på dette, da jeg synes begge dele er lige lækkert.

14. Hvis der var én ting du kunne ændre når det kommer til Julen i år, hvad ville det så være?
Hmm... At min søster fejrer Jul sammen med mig igen. :D Har også tænkt på det med gaverne - det er blevet super svært de seneste par år når det kommer til hvad man skal give hinanden, så måske droppe det? Eller måske kun give gave til én? Altså at man fx trækker et navn og så er det den person man skal finde noget til for et bestemt beløb? Jeg ved det ikke. *Hehe*

15. Jul ude eller hjemme?
Har det egentlig fint med at holde Jul hos de gamle, men det ville da ikke gøre mig noget hvis jeg prøvede at holde Jul for mig selv herhjemme på et tidspunkt. Men det er jo hyggen jeg synes er bedst ved Julen, og der er jo ikke meget hygge ved at sidde alene, men... tja.. Ved det ikke.

16. Er du prof til at pakke julegaver ind eller er du en komplet fiasko?
Synes da selv jeg er ret prof. *Haha* Og har da også fået ros for måde jeg gør det på, samt at jeg gerne dekorere pakkerne så de bliver fine at se på. Så fiasko kan jeg ikke påstå jeg er når det kommer til gaveindpakningen.

17. Hvis du kunne vælge, hvor/hvilket land ville du så ønske dig at kunne holde Jul?
Sverige eller Norge måske? I sådan en hyggelig træhytte med kamin og hele molevitten. :D Se det ville sku ikke være dårligt. Lidt væk fra det hele ude i naturen.

18. Give eller modtage gaver?
Jeg elsker at give, men det er da også super rart at få gaver.

19. Har du nogensinde lavet et "Gingerbread House"?
Aldrig, men det kunne faktisk være sjovt at prøve det en dag.

20. Hvad er der på toppen af juletræet?
På mit herhjemme er der en sløjfe.

21. Åbner du gaver d. 24 om aftenen eller d. 25 om morgenen?
Om aftenen d. 24. Vi ser jo ikke rigtig d. 25 for andet end 1. Juledag herhjemme i Danmark - tror mest det er en Amerikansk tradition at gøre det d. 25. Eller?

22. Ægte eller falsk juletræ?
Der er fordele og ulemper ved begge. Det ægte dufter skønt og er super smukt, men det sviner ganske forfærdeligt, og Cosmo fælder rigeligt, så et ægte juletræ ville ikke være oplagt her hos mig. Samt at Cosmo nok ville ende med at pelse det. Så det er et falsk juletræ jeg har stående. Det er så ikke lige så smukt at se på og dufter ikke fantastisk af gran, men... det sviner ikke. :D

23. Din favorit Jule-sang?
Den jeg har hørt mest i år er "Last Christmas" sunget af Adiana Grande. Synes det er en helt okay version. Men ellers har jeg også hørt "All I Want for Christmas" sunget af Michael Castro og den skønne Kandee Johnson.

24. Kan du navnene på alle Julemandens rensdyr? (Uden at snyde)
*Hahahahahha* Nej det kan jeg ikke... Rudolf, Springer... og så stoppede den faktisk der. I know, det er ynkeligt, men nu er det ikke lige det jeg går mest op i, og så jule-tosset er jeg heller ikke.

25. Hvide eller farvede lyskæder?
Helt klart hvide. Helst de kolde hvide lyskæder, men de varme er da også okay. :D

26. Hvad ser du mest frem til i Julen?
Julemaden, hyggen rundt omkring og julemusik, film og julekalender på TV.

27. Hvid Jul eller ikke?
Ville da allerhelst have hvid Jul, men med de voldsomme klimaforandringer så er det nok ikke noget vi får så ofte mere. Desværre. Men det er jo vel noget vi bare må acceptere. Men jeg savner da en hvid Jul.

28. Hvad er dit største Jule-ønske?
At Juleaften bliver uden de store skænderier og problemer. Ønsker at det bliver fredeligt, maden bliver god, folk kan holde humøret oppe og at det bare bliver hyggeligt.

29. Klassiske farver til Jul (rød, grøn guld osv) eller farver ud fra et tema?
Jeg er ikke til de klassiske farver. Rød, grøn, guld og sølv... Nej.. Jeg holder mig til mine frost-farver eller måske endda et bestemt tema. Synes det er fedt når folk holder sig til én eller to farver. Fx lilla og sølv. Eller Hvis og guld.. Jeg er ikke til den røde nisse-farve. *Haha* I know. Det er ikke ligefrem en populær mening, men sådan har jeg det altså.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Spicy Anise" der er en sort te med ingefær, nellike og stjerneanis. Argh! Jeg er virkelig ikke til lakridste, og denne smager lidt for meget af lakrids til mig. Så det er en skam. Men det var jeg forberedt på via navnet.
Dagens pakkekalender er en chokolade stang fra Anthon Berg og denne er af mælkechokolade med blød nougat. Og hold da helt vimmer hvor er denne dog bare lækker! Denne kunne jeg godt spise en masse af. :P

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)