Goodiebox December 2015

Så ankom December's Goodiebox og se lige farven!!! Den ville have været perfekt som Oktober måneds boks, men nu blev det denne måneds. Og denne er lavet i samarbejde med ChriChri. Synes det er fedt at de laver denne type samarbejde, men det kan også være risikabelt. Men sådan er det jo med de fleste af deres bokse - de falder jo ikke altid i alles smag. Og så er spørgsmålet så om denne er faldet i min?

● System Professionals - Luxe Oil Reconstructive Elixir - Skønt med en hårolie, det kan man altid bruge. Denne har en fin lille rejsestørrelse der passer perfekt i tasken hvis man vil have den med på farten. Den dufter faktisk utrolig lækker og mit hår skinner som en katterøv i måneskin (ja undskyld men det er et udtryk vi bruger i vores familie *Haha*) - altså mit hår skinner meget og ser ud som om jeg har guldtråde i det. Super tilfreds med dette produkt - kunne dog være lækkert med en større. :P
Travelsize 30 ml - koster 129 kr

● Petite Affaire - Navy Hairband - Ehm... Denne har jeg det lidt blah med. Farven er jeg som sådan tilfreds nok med, da blå går godt med mine egne blå øjne, men selve hårbåndet? Jeg ved det sku ikke helt. Det er simpelt at bruge og det glider ikke i det glatte hår på samme måde som bandanaer og andre hårbånd, men.. Aih jeg ved ikke helt hvad jeg synes om det, men bruges kan det da - om ikke andet så kan jeg da bruge det til at holde håret fra ansigtet imens jeg ligger makeup.
Fullsize - koster 69 kr

● The Body Shop - Frosted Plum Body Butter - Det er faktisk lidt skægt at de har smidt noget fra The Body Shop i goodieboxen her op til Jul - og så endda noget fra deres julekollektion. :D En skam det ikke er Glazed Apple, men denne Frosted Plum er min nummer to favorit, så jeg brokker mig ikke. Er bare glad for at det ikke er den røde de har valgt at smide i. Så mange tak for det Goodiebox. :D Så har jeg da også noget i denne duftserie.
Travelsize 50 ml - koster 175 kr for 200 ml

● Estelle & Thild - Biocleanse Multi-Action Facial Toner - Jeg bruger selv toner hver dag efter jeg har renset ansigtet, så blev faktisk glad for at se denne i boksen. Glædede mig også til at dufte til den, da jeg kunne læse at den skulle dufte skønt, men min dufter ikke af noget? Har jeg fået en uparfumeret toner? Eller er den for gammel? Synes det er meget mærkeligt at der absolut ingen duft er i den når det står skrevet at den skulle dufte himmelsk. Hmm...
Fullsize - koster 175 kr

● Tromborg - Lip Gloss Combination #3 Pleasure - Endelig et læbeprodukt. Dog ville jeg ønske at det havde været en læbestift i stedet for, men disse er nu også fine. Det er dog ikke en type gloss jeg selv bruger, men det kunne være jeg skulle give disse en chance? Det er jo et pænt dyrt mærke og de skulle eftersigende være rigtig lækre. Så de skal da helt klart testes. Og så er jeg faktisk ret tilfreds med den farvekombination jeg har fået.
Fullsize - koster 230 kr

● Hari Tea - Choco Chai & Sweet Chai - Synes det er super hyggeligt når de smider noget spiseligt eller drikkeligt i boksene. Denne gang har de smidt disse to te-breve i og de dufter så lækkert! Drikker ikke selv chai te, men det er da klart noget jeg vil prøve.
Extra - koster 29,95 kr for 16 breve

Nu hvor det er December boksen så kunne jeg godt have ønsket at der var liiiidt flere produkter i, men alt i alt så er jeg godt tilfreds med denne. Der er et par lækre ting iblandt og det er helt klart noget jeg ser frem til at prøve de kommende uger.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)