#BlogXMas - En dag i Odense

Som jeg også skrev i et af mine indlæg i går, så tilbragte jeg dagen sammen med denne tosse. :D Jeg havde været på sygehuset og derefter skulle vi så finde på noget at lave sammen - det er jo noget tid siden vi sidst så hinanden. Vi startede på Burger King - som jeg ALDRIG har været før - og hold da op en lækker kyllingburger jeg fik der! Kunne jeg godt spise igen i dag. *Haha*

Derefter smuttede vi ind til byen da vi også gerne ville ind i den nye butik der hedder Cosmorea. Jeg elsker forretninger der forhandler billigt makeup, og jeg ville lige ind og se hvordan kvaliteten var. Der var nogle single eyeshadows jeg forelskede mig voldsomt i - især én farve som jeg SKAL have fingrene i i det nye år! Derudover havde de også nogle skønne dufte og andre lækre ting. Jeg har allerede skrevet mig op til at få besked når deres webshop er oppe og køre og liker dem på Facebook. Jeg skal virkelig have nogle ting derfra. Købte en lille palette til 25 kr som jeg vil teste på et tidspunkt og skrive om herinde.

Ellers gik vi bare rundt og snusede til butikkerne. Vi var forbi Normal, Tiger, Søstrene Grene, Magasin og Matas. Vi var på jagt efter en lipliner til Jeanette, men den var udsolgt alle steder. Så jeg vil se om jeg kan finde den her i Faaborg på et tidspunkt. Ellers må vi håbe at den er på lager på GOSH's egen webshop når hun alligevel skal have købt nogle af de øjenskygger jeg sværger til derfra. :D

Vi har rigtig hygget og det er altid hyggeligt at være i Odense i juletiden. Dog synes jeg ikke det var så julet som sidste år, men det er nok fordi det stadig var lyst og der ikke var nogen julebutik at spotte nogle steder. Det Gamle Apotek havde nemlig en pop-up-butik sidst og den var spækket til med julekugler, julepynt og andre julet lækkerier. Havde virkelig håbet at den var der igen i år, men desværre ikke. Så det var jeg ked af.

Ellers var vejret og selskabet lækkert og jeg har virkelig nydt min dag i går. Og den perfekte afslutningen på dagen var selvfølgelig en ordentlig skovlfuld risengrød til aftensmad. :D


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Peppermint Melon" der er en sort te med kanel, pebermynte og lakrids. En te der på ingen måder smager af lakrids, hvilket jeg er glad for. Den er derimod dejlig frisk og krydret.

Dagens pakkekalender er en KitKat-bar fra Nestle og sådan en kan man jo altid lige guffe i sig. Den vil jeg dog gemme til senere når jeg skal slappe af efter rengøringen og skal hygge med en bog. Nu vil jeg nemlig nyde lidt småkager som Jeanette havde med til mig i går sammen med min te.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

4 kommentarer:

 1. Tak for en skøn dag i går, mega hyggeligt..
  Bare sært at tiden pludselig gik så langsomt.
  Det ligner slet ikke os.. Ha Ha..

  Håber du kunne li småkagerne.. <3
  Håber du får en skøn tirsdag.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lige stik modsat denne gang. Nok fordi vi var opmærksomme på tiden. :P
   Småkagerne blev guffet i mig til teen så mange tak for dem. :D
   Tak og i lige måde.

   Slet
  2. Ja vi kom nok til at tænke for meget over at vi skulle holde øje med tiden. :D

   Dejligt at du kunne li dem.. :D

   Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)