Afslappende Aften og Planlægning af de næste par dage

Har været på farten hele formiddagen og det meste af eftermiddagen. Skulle klare den rengøring jeg ikke nåede her i weekenden, samt at jeg skulle ned på posthuset og få løst et par ting samt sende en pakke afsted og hente min Goodiebox. Den får I at se i morgen - selvom I nok har set den hos alle andre. ;) Og da jeg alligevel var dernede så valgte jeg at forkæle mig selv med en af Brugsens store bland-selv-salater. :D Jeg køber normalt den lille, men i dag var det en af de store jeg valgte. De havde fyldt ekstra fyld op i "baren", så ville gerne have plads til lidt mere. *Haha*

Jeg havde ellers også en masse billeder jeg gerne ville have taget i dag, men pga. det hurtigt forsvindende dagslys så bliver jeg nødt til at rykke det til i morgen. Så jeg vil bruge resten af aftenen på afslapning. Har jeg ikke kunne i nogle dage nu, så nu vil jeg gøre det på fulde hammer. Jeg har taget mine havregrynskugler frem, vil stene lidt TV-serier og en masse af de YouTube-videoer jeg ikke har fået set de sidste par dage.

Smutter. :D Ha' en fantastisk Tirsdag aften alle sammen!

6 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)