#BlogXMas - The Glazed Apple Håndcreme fra The Body Shop

Jeg er nærrig når det kommer til priser på skønhedsprodukter, og derfor har jeg faktisk kun købt noget i The Body Shop én gang i mit liv. Men da jeg var derinde til Bloggertræffet og fik duftet til deres nye juleprodukter, så faldt jeg altså i fælden. Deres Glazed Apple serie er FANTASTISK!!!!! Jeg elsker duften! Så derfor måtte jeg simpelthen blive nødt til at få en håndcreme med mig hjem. Også selvom jeg synes 50 kr er sindsygt dyrt for en tube på dennne størrelse, men... åhhhh hvor er den altså god! Jeg tør så heller ikke bruge den for meget, da jeg ikke vil løbe for hurtigt tør. Men jeg bruger den en gang imellem.

Fordi jeg elsker den så meget, så har jeg også ønsket mig deres julegave-sæt med denne duft. Deri er der:
● Glazed Apple Shower Gel 60ml
● Glazed Apple Shimmer Lotion 60ml
● Glazed Apple Body Butter 50ml
● Glazed Apple Sugar Scrub 50ml

Håber virkelig at jeg får den, for jeg tror det er for sent at bestille den efter Jul. Har også overvejet om jeg skulle have håndsæben, men.. argh! Det er svært. :P Vil så gere have det hele. *Hahahahah* Men det er jo ikke ligefrem billigt.

Så jeg krydser alt hvad jeg har og håber at jeg får det skønne æble i julegave. :D


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Sleigh Ride" der er en grøn te med kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskatnød og peber. Denne smager virkelig af jul. Fantastisk te hvis jeg selv skal sige det.
Dagens pakkekalender er en lille chokoladebar fra Moser Roth fra deres Winter Edition chokolader. Der er tre varianter og denne er med pære. Smager fantastisk! Så den var dejlig at få i dagens gave. Glæder mig til at guffe den i mig i aften - gemmer den til når jeg skal ligge og hygge med en bog. ;)

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

4 kommentarer:

 1. De er SÅ lækre!!! Går og tager dme på hele tiden fordi heg jo er i praktik der :'D er faldet for dne røde af juleserien!!! Mmmh!

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Bare det var mig der kunne gøre det. Tror faktisk ikke jeg fik duftet til den røde da jeg var derinde. Fik vist kun duftet til den lilla. Men har de alle tre en håndcreme?

   Slet
  2. Ja de har alle tre samme produkter :) udover at i rosengårdcentret lige nu har de en gaveæske (en stor en) kun af den lilla'e som indeholder en parfume også, den er nemlig en fejl da psrfumen slet ikke skulle komme til dk ;)

   Slet
  3. Super. Kunne være jeg skulle kigge på de andre to varianter når jeg skal til Odense igen på Mandag. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)