For Første Gang I SÅÅÅÅÅÅ Mange År!

Vi har ikke lavet hjemmelavede æbleskiver siden jeg var meget lille, så da snakken for noget tid siden faldt ind på, at vi ville prøve at lave dem denne weekend når nu min søster og hendes kæreste kom på besøg, så blev jeg virkelig glad. Vi blev ret hurtigt enige om at vi skulle lave dem med små stykker æble i, så det blev RIGTIGE æbleskiver. :D Desværre var det ikke syrlige æbler, så æblesmagen var ikke så kraftig, men det må vi gøre næste gang. Men hold da op hvor var de lækre! De smager altså ti gange så godt som købe-æbleskiver.

Vi har snakket om at dette skal være en ny tradition for os. At vi laver hjemmelavede æbleskiver i Julen. Ja jeg brokker mig i hvert fald ikke. *Hehe* Det er perfekt!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)