#BlogXMas - Mine Varme Favorit Jule Drikke

Julen byder på mange skønne ting der kan forkæle ganen lidt, og det samme gælder når det kommer til de varme drikke. Det er selvfølgelig noget man også kan drikke på andre tidspunkter af året, men disse er mere Julet, så det er oplagt at de bliver drukket nu her. Jeg har valgt at vise mine fire favoritter når det kommer til de varme drikke, og dem kan I så se her:

Den første her er en ganske almindelig kop varm kakao med flødeskum, men for at gøre den mere Julet, så er der blevet proppet en Candy Cane ned i. Det giver en virkelig lækker smag og jeg elsker den på denne årstid. Mums altså!

I kender allerede til denne - min absolutte favorit-te. PickWick's Winter Tea. Skøn krydret te der smager super meget af Jul.

Den næste varme drik er en jeg ikke får så tit igen, men en jeg nyder at drikke når muligheden byder sig - nemlig gløgg. Det er faktisk primært kun når jeg er hjemme hos de gamle og min far vælger at lave det, eller hvis jeg er et sted hvor de tilbyder et gratis krus gløgg at jeg får det, men der går ikke en Jul uden at jeg minimum har fået ét krus af denne krydrede væske.


Sidst men ikke mindst, så er der endnu en varm kakao-drik. Denne er med skumfiduser og Baileys. Det er ikke så tit jeg får mig sådan en, men en gang imellem når jeg gerne vil forkæle mig selv, så laver jeg en varm kop med en lille squeeze Baileys i. ;) Jeg tilføjer også nogle gange en smule kaffe, men det er ikke et must for mig med denne.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Holiday Blend" der er en grøn te med kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskatnød, peber og appelsin. Åhhh! En af mine favoritter. Jeg er så glad for at lige netop den kom i dag, og så sammen med min skønne chokolade. :D

Dagens pakkekalender er en lille chokoladebar fra Moser Roth fra deres Winter Edition chokolader. Der er tre varianter og denne er den sidste af slagsen og den er med appelsin, blomme og kanel. Jeg elsker virkelig disse og håber at jeg kan finde dem igen i Aldi på et tidspunkt, for de er simpelthen så lækre.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)