Tester - TurBliss Tørv Ansigts Masker

For noget tid siden blev jeg kontaktet af firmaet TurBliss som gerne ville have mig til at teste to af deres ansigtsmasker, og selvfølgelig ville jeg da det! Jeg elsker ansigtsmasker og jeg er altid på jagt efter nogle lækre nogen af slagsen, som kan hjælpe på mit acne og psoriasis-problem.

Deres produkter indeholder tørv og første gang jeg læste det tænkte jeg "WHAT!?" Det lyder ikke ligefrem lækkert, men jeg er nysgerrig og det er jo en naturlig ingrediens så det kan jo ikke skade at prøve det. Det skulle være super sundt for huden da det øger blodcirkulationen via de syrer der befinder sig i tørv. Det betyder at det har en varmende effekt på huden og man kan mærke en snurrende fornemmelse. Når man så fjerner masken så efterlades huden rød og blussende, som bare er et tegn på at masken fungerer.

De to masker jeg har fået hjem er henholdsvis en maske til problemhud og en opstrammende og toniserende. Begge masker jeg godt kunne se kunne være gode til min hud.

Masken til problemhud er bedst til hud med tegn på betændelse og/eller acne. Den skulle lindre infektioner i huden og i tilfælde af stærk acne kan man bruge masken hver dag i en uge. Ellers anbefales det at man bruger den 1-3 gange om ugen. Bioaktive humusstoffer absorberes dybt ind i hudvævet hvor de balancerer oliesekretion og tørhed i de øverste lag af huden, det gør også masken god mod psoriasis og eksem. Ved brug af den skulle ens porer også mindskes og huden struktur skulle blive forbedret. I kan læse meget mere om den og ingredienserne her.

Den opstrammende og toniserende maske er til folk der gerne vil forynge huden. Denne stimulerer også blodcirkulationen som forøger produktionen af kollagen i kroppen. Denne anbefales man at bruge 1-3 gange om ugen. Den er især velegnet til en moden hud da den skulle reducere tegn på ældning, så huden bliver strammet op og fugtet i dybden. Derudover så renser den også huden helt i dybden for at give huden et flot udseende. I kan læse meget mere om den og ingredienserne her.

Maskerne skal påføres på fugtig hud og med et tyndt og jævnt lag. Man skal undgå at masken tørrer ud, så man kan enten bruge en vandforstøver eller våde fingre til at holde den fugtig lige så snart man kan mærke det er ved at ske. Man kan mærke at det bliver varmt og snurrer i huden når man har den på og det er tegn på at den er igang med at forøge blodcirkulationen. Den skal vaskes af efter max 10 minutter (max 5 minutter hvis man har følsom hud). Lidt rødme lige efter brug er normalt og det forsvinder hurtigt.

Hvad er så min personlige mening om disse masker?! For det første så var jeg som sagt lidt skeptisk, men jeg tog chancen og gjorde det alligevel. Jeg kunne dog først mærke varmen og den snurrende fornemmelse når den begyndte at tørre, så havde ikke fornøjelsen af det særligt længe af gangen. Men jeg skal da lige love for at huden er rød når man fjerner den. :D Men de efterlader også huden super blød og lækker efter brug. Jeg vil dog anbefale at bruge dem om aftenen når man ikke skal ud af døren efterfølgende, for det tager lidt tid for huden at blive normal-farvet igen. *Hehe* Og duften er måske heller ikke ligefrem fantastisk, men sådan er det når det er naturlige ingredienser der er brugt.

Om de så har fungeret for mig ved jeg ikke 100%, men kan da fortælle at masken til problemhud har gjort at jeg har langt mindre uren hud end jeg havde før. Kan dog også se forskel på de dage jeg ikke bruger den, da det så pibler frem igen. Så for mit vedkommende skal der nok en længere behandling til for at jeg kan komme til bunds i mit problem, men det er nok også pga. de hormoncremer jeg bruger i forbindelse med min psoriasis. Og mht. min psoriasis, så har den ikke reageret negativt på disse masker, men derimod har jeg ikke haft så meget tør hud i den periode hvor jeg brugte dem.

Så jeg kan godt anbefale disse masker. Jeg har nydt perioden hvor jeg har testet dem og jeg vil bruge rub og stub i bøtterne. Ville ønske det var de store jeg havde fået. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)