Byen rundt to gange denne morgen

Som overskriften lyder, så har jeg været byen rundt hele to gange i morges/formiddags, og det har resulteret i at jeg er pænt træt i hele kroppen lige nu. :P Men det var faktisk to skønne ture på cyklen i den frosne luft. Skønne til trods for at den anden tur var pga. en defekt varer og glemsomhed fra min første tur.

Det første jeg skulle i morges var en tur ud forbi min psykiater for at komme til PTSD-behandling. Det gik en smule bedre med vejrtrækningen i dag, men jeg spænder for meget i mine ben, så det skal jeg øve lidt på den næste uge. Skal kunne slappe helt af. Hun fandt årsagen til mine spændinger og det giver meget god mening. Men det er desværre ikke noget der bare kan forsvinde. Så hun snakkede om at vi skal prøve en anden form for behandling også. Så det bliver spændende. Og så skal jeg lade mine følelser få frit løb siger hun. Græde når jeg er ked af det, skrige og bokse når jeg er gal osv. Jeg skal ikke holde det inde, for det gør mig bare til en tikkende bombe. Så... det skal jeg igang med at arbejde på.

Derefter kørte jeg direkte ned i vores lokale helsebutik. Ville gerne ned og kigge på krystaller og se om de havde de der Himalaya saltlamper. Fik et par krystaller/sten med hjem og fik kigget lidt på saltlamperne. De koster desværre 200kr, så det bliver ikke nu her jeg køber sådan en, men de har nogle lysestager til 40 kr stykket, og det kunne jeg godt finde på. Skal dog sørge for at de kommer til at stå et sted hvor Cosmo ikke kan komme til dem. Så det kan være at jeg køber dem næste gang jeg tager derned.

Kørte så ind i Matas for at kigge og købe lidt der og så ned for at handle bagefter. Fik købt det meste der stod på sedlen, men glemmer noget af det vigtigste - gær. Har besluttet mig for at bage lidt boller i stedet for at skulle købe brød hele tiden. Så det var pænt irriterende at komme i tanke om da jeg var kommet hele vejen hjem. Men kunne jo altid købe det i morgen. Men så opdager jeg at den mascara jeg har købt i Matas er defekt. For fanden da! Så op på cyklen igen.

Kom ned og fik byttet mascara - en der heldigvis ser hel ud - og så valgte jeg at køre i Rema 1000 i stedet for Føtex den anden gang. Fik købt min gær men kom også hjem med havregryn og mælk. Jeg skal blive bedre til at få spist morgenmad og så er det også en nem mellemsnack hvis man bliver sulten om aftenen eller midt på dagen.

Så jeg er en smule træt i mine ben og min krop nu og har en smule svært ved at få varmen, men det tror jeg et varmt bad kan hjælpe på. Skal også huske at hente vasketøj i kælderen og så vil jeg satme prøve at få slappet lidt af. :D

8 kommentarer:

 1. Hold da op en masse du har nået! Jeg er kun lige stået op og ligger nu på sofaen :O

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Ja jeg har været en del rundt i dag :D

   Slet
 2. Lyder da som en rigtig god dag søde.. er glad for at det gik lidt bedre i dag med behandlingen.. Håber det på sigt virker.. <3

  Næsten helt underligt at vi ikke skal ses i morgen, nu hvor vi har set hinanden de andre fredage.. :P

  Og hvad er en saltlampe????

  Sender en masse varme tanker og kram til dig. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det virker helt forkert at vi ikke skal ses i dag. :D Men skal på sygehuset igen d. 25 April. Og kommer nok til Odense inden også.

   En Himalaya saltlampe er en lampe der renser ud i luften i de rum de står. Og så er der lidt.... "magi" over dem. ;)

   Slet
  2. Du må bare sige til når det er søde, så finder vi nok ud af at ses.. :D

   Okay, spændende.. har godt lidt googlet et billede.. ser spændende ud. :D

   Håber du har haft en dejlig weekend. <3

   Slet
  3. Kan være jeg måske skal have en tid i Marts. Skal have noget andet undersøgt. Men det kommer an på om det er i udbrud til den tid. :) Men ellers finder vi bare en dag hvor jeg tager til Odense. :D

   Det bliver enten saltlampen eller den med en klar bjergkrystal. Ved det ikke helt endnu.

   Den har været okay, dig? :)

   Slet
  4. Yep vi finder bare en dag, du siger bare til, så er jeg klar. :D

   Jeg har det faktisk godt for tiden er bare konstant træt. :D

   Glæder mig til at se hvilken lampe du vælger.

   Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)