Færdig med "Stefan's Diaries"-serien

Jeg havde aldrig troet at jeg ville synes om disse bøger, men er faktisk positivt overrasket. Jeg læste dem på meget kort tid og sidder nu tilbage med en dejlig baggrunds-viden om Stefan og Damon, deres barndom, deres transformation og deres første 20-30 år som vampyrer.

Nu kommer der så bare et problem. Disse er nemlig skrevet efter TV-serien har været ude, så alt passer mht. den, men... det passer slet ikke overens med de originale "The Vampire Diaries"-bøger. *Suk* Damon og Stefan ser anderledes ud iflg. beskrivelserne af dem, og Elena er ikke brunette med brune øjne, men blondine med blå øjne. Og Bonnie er ikke længere en mørk kvinde, men en meget bleg rødtop osv osv osv... Det irriterer mit hoved og det er virkelig irriterende at læse. MEN! Må bare prøve at ligge min viden fra TV-serien til side og prøve at koncentrere mig om de originale bøger, men shit det er svært!

Har I læst serierne?

Min Goodreads rating:


2 kommentarer:

  1. Jeg læste den første bog i den originale serie, men kunne slet ikke udstå den. Elena var forfærdelig som person og jeg havde lyst til at kvæle hende. Og så kunne jeg ikke slippe tv-serien, for de har jo stort set ændret alt. Også kønnet og alder på Elena's søskende

    SvarSlet
    Svar
    1. Har det på samme måde. Det er pænt irriterende at læse. Men igennem dem skal jeg. :D Det er en udfordring jeg har sat mig selv for at klare mig igennem. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)