Dejlig spontan dag i Odense

I sidste uge snakkede jeg lidt sammen med en person jeg ikke har set i mange år, og vi blev hurtigt enige om at vi skulle ses i denne uge, hvilket så blev i dag. Vi havde et par løse ender der lige skulle afsluttes og så skulle vi ellers bare nyde hinandens selvskab og ose lidt. Hun havde en masse hun skulle købe og jeg havde et par praktiske ting jeg skulle have med hjem. Og det endte faktisk med at hun besluttede sig for at jeg skulle have en forsinket julegave, hvilket jeg er super glad for! Kan være jeg viser det på bloggen når halvdelen kommer med posten (de havde nemlig kun én tilbage i butikken). Nu skal jeg bare lige vænne mig til at gå med det og at det ser meget anderledes ud end det normalt gør. Men er virkelig taknemmelig for gaven. Tak søde!

Jeg fik som sagt ikke rigtig købt ret meget andet end praktisk, så der er ikke rigtig noget jeg kan vise her på bloggen. Havde lidt håbet at H&M havde deres nye kosmetik-serie i butikkerne, men det havde de desværre ikke. Så ved ikke lige hvornår jeg får mulighed for at kigge på det. Jeg vil nemlig ikke købe noget hjem fra deres webshop da jeg ikke kan se farverne ordentligt, sååå... nu må vi se.

Men jeg har haft nogle virkelig hyggelige timer i Odense og har hele dagen været i vældig godt humør. Ved ikke lige hvorfor, men det var dejligt. Sidder og putter på sofaen med Prinsen her til aften og har en lang dag foran mig i morgen, så vil bare slappe af og nyde at jeg ikke skal nå mere i dag. Håber I har haft en dejlig dag. :D C'Ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)