Hygge i det bløde på en gråvejrsdag

Jeg vågnede op i morges til en grå og våd himmel og et humør der var lige så trist som det var positivt i går. Træls at man kan ændre humør så hurtigt fra den ene dag til den anden. Jeg skulle have nået en masse i dag og været ude forbi de gamle, men... jeg kunne simpelthen ikke ha' det i hovedet. Så jeg har rykket besøget til weekenden og alle de praktiske ting til i morgen. Dog blev jeg nødt til at tage ned og handle i dag, da jeg intet har i skabene, fryseren og køleskabet, så det skulle lige fikses. Men nu har jeg aftensmad til en masse dage og en masse frossen frugt til smoothies i fryseren. Så nu kan jeg lige klar mig måneden ud. :D

Humøret forsøger jeg at lysne en smule ved at hygge lidt om mig selv i dag. Fik taget mig et langt og varmt bad da jeg kom hjem, og sidder nu og nyder et par fastelavnsboller sammen med en kop varm kakao. Vil putte mig ned her på sofaen og hygge med lidt TV-serier og min bog. Bare låse døren og lade verden udenfor passe sig selv bare lige i dag. Har brug for ro i hovedet og se om jeg kan bremse den influenza der sidder og venter på at hoppe i udbrud nede i halsen.

Så på med smilet og igang med hyggen så skal dagen nok blive god alligevel. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)