Min samling af Tørklæder med Ræve fra ebay

Jeg har altid været en samler når det kommer til tørklæder, og det har ikke forandret sig med årene. Dog er det ikke længere forskellige farver jeg går efter, men nu tørklæder med ræve på. Og eBay er det perfekte sted at finde den slags. Man kan nemlig få dem med forskellige mønstre og i et utal af farver. Jeg er ikke ude efter at få dem i alle farver, men de farver som jeg går mest med og som går godt sammen med mit hår og mine øjne. Og min samling ser nu sådan her ud.

Har 5 forskellige slags og et par af dem i forskellige farver. Ialt har jeg nu en samling på 8 stk. Der er stadig ét tørklæde som jeg virkelig gerne vil have fingrene i, og det kan I se her, men jeg har valgt ikke at købe det hjem endnu da det er ret dyrt og så har jeg planer om at jeg skal have det i et kraftigere materiale. Det er med mere realistiske ræve på og det ville være det perfekte tørklæde til Efteråret. Men jeg regner med at ønske mig det i fødselsdagsgave, men ser jeg at de er ved at løbe tør, så køber jeg det selv. Det ville være perfekt sammen med de sneakers jeg også ønsker mig, som I kan se her. Desværre tror jeg ikke at jeg får noget til min fødselsdag, men så må jeg bare håbe at jeg selv får råd på et eller andet tidspunkt. ;) Men med det dyre tørklæde fra eBay så er min samling komplet.4 kommentarer:

  1. Det er nogle sjove tørklæder :)

    SvarSlet
  2. Jeg kender det kun alt for godt - kan ganske enkelt ikke få tørklæder nok :-)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)