TV-Serier jeg elsker og som måske ville være noget for jer

Jeg er en serie-junkie og jeg har igennem tiden set rigtig mange af slagsen og følger stadig den dag i dag en masse - nok også alt for mange. :D Det er en god blanding af dokumentarer, eventyr, fantasy, krimi, horror, comedy og chick flick. Så der er lidt til enhver smag. Mange af dem er afsluttede serier, nogen ved jeg ikke om fortsætter og så er der også rigtig mange der stadig kører og der er et par nye iblandt. Jeg har valgt at sætte billeder ind af hver serie og det billede vil så linke videre til IMDB-siden hvor I kan læse mere om den pågældende serie og se hvor mange episoder og sæsoner der er. Så kan I selv tjekke dem ud og se om der er nogen der falder i jeres smag.

Jeg bliver ofte spurgt om jeg kan anbefale nogle serier, så her får I den liste - der er også serier jeg ikke synes om, men dem har jeg ikke valgt at tage med. Viser kun dem jeg selv har nydt at se og som jeg stadig nyder at se.

Som I kan se, så er der mange serier. :D Hvis der er nogen I ikke ser på denne liste, som I ud fra disse tror vil være noget for mig, så skriv endelig en kommentar med dem. Derudover så håber jeg at I kan få inspiration til et par serier selv. Håber især at jer der har spurgt efter en liste, kan bruge denne til noget.

4 kommentarer:

 1. Uhh og jeg troede jeg var serie afhængig haha :-)

  Der er Hart of Dixie den er god og så er der Eureka og Castle :-)

  Der kommer hvis noget nyt X-files så jeg på Tv3 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahahah* Siger du jeg har et problem? ;)
   Dem har jeg faktisk kigget lidt på, men de fangede mig slet ikke.

   Uhhh ja X-Files! Ser virkelig frem til de nye afsnit. :D

   Slet
 2. Hvis du ikke allerede har forsøgt dig med den, så ville jeg, baseret på de listede serier, anbefale dig 'Lost' :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lost har jeg set. :) En okay serie men ikke en af mine favoritter. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)