Ser frem til Strømpebukse-vejr

Jeg har ikke rigtig været i Zizzi og kigge godt og grundigt rundt i meget meget lang tid, så jeg har lidt planer om at jeg skal ind og kigge på Tirsdag hvor turen går ind til Odense. Jeg har planer om at kigge lidt på nogle T-shirts, da jeg gerne vil have nogle gode og behagelige til når vejret bliver lidt bedre. Har kun 2 der sidder godt, så vil se om jeg kan være heldig hos dem. Har kigget lidt på deres hjemmeside, men jeg har det altså bedst med at prøve det inden jeg beslutter mig for at købe det. Og så kan jeg jo håbe på at de stadig har lidt udsalg i næste uge.

Derudover så er det jo snart ved at være strømpebukse-vejr igen (forår), så har lidt overvejet om jeg skal have fat i flere kraftige strømpebukser. Jeg er ikke så meget til dem i små deniere, da de er meget skrøbelige og mine flænsede negle får gerne ødelagt dem når jeg tager dem på. Derfor skal det helst være 100 eller derover. Så skal lige se hvad de har at vælge imellem. Håber jeg kan finde en god størrelse, men det er jo ikke rigtig nogen man kan prøve, medmindre man får lov i butikken. Så nu må vi se hvad det ender med.

Ser frem til at kunne ose lidt rundt. Også selvom jeg måske ikke ender med at købe noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)