Nye Visitkort - Uden Private Oplysninger

Jeg har længe kun haft visitkort liggende med alle mine oplysninger på - dvs adresse, telefonnummer osv, og det er ikke altid at jeg ønsker de informationer er tilgængelige for alle, så jeg har i noget tid gået med overvejelsen om at få lavet nogen udelukkende til bloggen. Så jeg sad og legede lidt med det inde hos Vistaprint for nogle uger siden og besluttede mig så for at gøre alvor af det. Gemte det og smed bestillingen afsted.

I dag var posten så forbi med dem, og synes faktisk de er blevet rigtig fine. Har kun bestilt en 100 stk, men jeg kan altid bestille flere hjem hvis der bliver behov for det. Men nu er det jo ikke så tit jeg giver mit visitkort ud, så tror 100 stk kan række til en lang periode. Selvfølgelig kan man aldrig vide hvad der sker, men.. jeg er glad for at jeg besluttede mig for at gennemføre bestilligen og at jeg nu ikke behøver at være bekymret for hvem jeg giver disse til. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)