Sundere hud sammen med Ampullab.dk

For noget tid siden blev jeg kontaktet af en navnesøster fra Ampullab.dk, som ville høre om jeg kunne tænke mig at prøve nogle af deres ampuller. Jeg kiggede lidt på det og læste om hvad det gik ud på, og det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve. Har set dem mange steder på nettet og set en del Amerikanske bloggere skrive om dem, men er selv kun stødt på dem et par gange - dog uden at købe dem og prøve. Så det var jo den oplagte mulighed nu.

Noget af det der tiltrak mig ved disse ampuller er at de er af rene biologiske ingredienser hvor der ikke er tilsat parabener, kemiske dufte eller farvestoffer. Det er noget jeg kan lide at læse, da det jo er vigtigt når det skal være en intens behandling af huden.

Første forsendelse ankom knust - for fanden PostDanmark! - så hun sendte en ny til mig plus en overraskelse. Så jeg ventede spændt på at se hvad det kunne være.

Overraskelsen var en Derma Roller, som jeg også selv har bestilt på nettet, men som så ikke er kommet frem endnu. Det var virkelig dejligt! Så har jeg en jeg kan smide på lager når denne trænger til at blive skiftet ud. Jeg har længe gerne ville prøve sådan en og tænkte at det kunne være perfekt i forbindelse med sådan en behandling her, så det var et virkelig lækkert sammentræf, at det lige var sådan en hun sendt med. Mange tak Anne Mette!

En Derma Roller bruger man gerne et par gange om ugen og efter en 2-3 uger skulle man gerne kunne se en forskel. Den prikker små huller i huden som gør at ens hudceller straks går igang med at reparere sig selv igen, og det gør at man efter noget tid kan se en reducering af eventuelle ar, rynker og skader i huden. Det betyder også at man lige efter en tur med denne roller nemmere kan optage cremer og andre produkter man bruger da det trænger længere ind i huden. Det er netop det jeg tror ville være rigtig fint i forbindelse med fx ampuller som dem jeg har fået med her. Dog fraråder de at bruge den ved acne, men prøver nu alligevel. Går det galt må jeg bruge den der hvor jeg ikke er ramt så meget.

Jeg har efter mange års behandling med hormoncremer i forbindelse med min Psoriasis haft problemer med acne og ødelagt hud i ansigtet og det bliver kun værre og værre hvilket jeg virkelig er ked af. Det er ikke særligt kønt og det er træls at skulle slås med voldsom acne i 30'erne. Jeg er jo ikke teenager længere! Så jeg var meget glad for at det netop er ampuller der er til bekæmpelse af acne og fedtet hud jeg har fået med hjem. Det er altså ampuller med Mælk og Honning.
De beskriver den således:
"Bekæmper på naturlig og samtidig særdeles intensiv vis alle symptomer på uren hud. Takket være den antibakterielle og kølende virkning lindres betændelsestilstande effektivt. Bakterierne får fjernet deres næringsgrundlag, ved at syrekappen igen gøres intakt. Udvalgte planteekstrakter bidrager til at reducere bumser og modvirker afskalning af huden."
Jeg har nu brugt disse produkter i næsten en uge - nogle dage både morgen og aften og andre dage kun om aftenen. Jeg har stadig acne, men det er klart blevet bedre. Disse ampuller især godt når man bruger dem lokalt - altså hvis man har en bums eller hudorm et sted og man koncentrere sig intenst om det område så går der ikke mange dage før den næsten er væk. Så jeg er imponeret. Jeg vil forsat bruge disse indtil jeg ikke har flere og så må vi se hvordan min hud ser ud. Men indtil videre er jeg faktisk overrasket over hvor effektivt det er selv med en slem acne.

Mht. Derma Rolleren så har jeg jo kun fået den brugt to gange, så der er ikke den store forskel endnu, men jeg fortsætter med den og ser hvordan det med tiden bliver. Forhåbentlig kan jeg få reduceret mine ar i ansigtet og måske mindske lidt af rynkerne? Må tiden jo vise. :D

Har I prøvet ampuller som disse? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)