DIY - Lav din egen Strand Uro med hvide Muslingeskaller

Besluttede mig i dag for at smutte ud på altanen for at rydde lidt op. Der går jo nok ikke mange måneder før jeg kan begynde at bruge den igen. Og derude fandt jeg så en pose med hvide muslingeskaller, som jeg samlede sidste Sommer, da jeg havde planer om at lave en lille uro af dem. Fik det bare aldrig gjort. Og sådan en uro vil være perfekt derud til da jeg kører lidt et strand-tema nu hvor jeg bor i en havneby med strand osv. I dag fik jeg så taget mig sammen til at lave den, og jeg vil guide jer igennem hvad jeg gjorde i dette indlæg.

I skal bruge:
● En masse muslingeskaller
● Et værktøj der kan "prikke" hul i skallerne
● Fiskesnørre
● Pinde
● Snor

Først fik jeg "prikket" huller i skallerne. Der var en 4-5 stykker der gik helt i stykker, men endte nu alligevel med en del der forblev hele. Derefter skal de bindes fast på 5 stykker fiskesnørre. Lav gerne den der skal sidde i midten lidt længere. Disse skal bindes på de to pinde du har bundet sammen i et kryds - en på midten og en på hver ende af pindene. Sidst men ikke mindst så kan du binde yderligere snor på pindene som du så kan hænge din nye fine strand uro op med.

Super simpelt og super nemt. Og det kræver ikke det store i materialer. Så smut ned på den nærmeste strand og samle en masse smukke skaller sammen og så hjem og lave din ege uro. Hyggelig til udendørs brug, men også fin på fx et badeværelse. Men helst et sted hvor vinden kan rive lidt i skallerne og de derved kan klinke sammen og give en hyggelig og stemningsfuld melodi.2 kommentarer:

  1. Iiih hvor er den fin!!!! Det tror jeg Sommer skal samle til næste gang vi er ved stranden! Det kan jo være en sød lille gave at give andre :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)