Én ulykke kommer sjældent alene

I går var vi nogle stykker her i boligblokken der valgte at sige farvel til Stofa for at gå over til noget andet til samme pris men med lidt flere goder. Men det skulle vise sig ikke at gå i orden uden problemer. Det er stadig lidt uklart om det nye vil fungere her hos mig, men må jo bare vente og se. Kommer helt an på telefonstikket i væggen. Og så får man i dag en mail om at internet og TV først vil komme til at fungere fire dage efter den aftalte startdato. Der blev jeg sku gal. Så jeg fik skrevet til dem og brokket mig en smule, hvilket så fik dem til at rette det. Så nu skulle dét gerne være iorden. Håber jeg. Må tiden vise.

Derudover så får jeg en mail fra Stofa om at det kun er min TV pakke der er blevet opsagt. Og aftalen var at det var ALT hos dem der skulle opsiges. Så jeg måtte ringe ind til dem igen i dag og få dem til at få orden på det. Så det meste af formiddagen er gået med det pjat. Fortyder lidt at jeg har begivet mig ud i dette skift, men... jeg gider bare ikke alle de dumme problemer med Stofa mere. Jeg får jo heller ikke penge tilbage for det halve år hvor jeg stort set intet net havde. Så nu har jeg fået nok. Skal væk derfra. Nu starter et nyt kapitel forhåbentlig snart.

Sunder mig lige over denne omgang med en gang Amerikanske pandekager og et glas kold mælk. Solen skinner og det er jeg glad for, for jeg skal ud og cykle her om lidt. :)

2 kommentarer:

 1. Åh hvor træls! Håber der nu er styr og ro på det hele.

  Pandekagerne ser i øvrigt rigtig lækre ud.. Mmh! <3

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror først jeg kan slappe af når jeg ved om det virker her til d. 1 April :D
   Ja de var virkelig også lækre. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)