Min lille Krystal/Sten samling

Folk der kender mig ved, at jeg elsker sten og krystaller. Det er en interesse jeg har fået efter jeg begyndte at interessere mig for Wicca, da jeg var mindre. Samlingen bliver langsommere og langsommere større. Grunden til at den ikke vokser så hurtigt, er at det jo ikke altid er helt billigt at købe disse sten og krystaller. Men når jeg falder over en jeg synes er super flot, så køber jeg den gerne med mig hjem hvis ikke den er for dyr. Og jeg er også begyndt at købe vedhæng og smykker på eBay med sten og krystaller. Jeg elsker at kunne sammensætte et look med forskellige krystaller alt efter humør.

De tre nyeste vedhæng er de to med livets træ i klar bjergkrystal og rød agat, og så er der vedhænget med en citrine krystal, som jeg lige har fået hjem i dag. Perfekt til Efteråret men så sandelig også til Foråret og Sommeren. Så det bliver taget i brug med det samme.

Men jeg har en fin lille samling hvis jeg selv skal sige det. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)