En helt A-Okay-Day

Vågnede op til det skønneste solskin og jeg glædede mig faktisk til at komme ud og cykle i det. Kunne dog godt have undværet den stive pelikan der mødte mig (mindre orkan). Var glad for at jeg kørte i god tid, for det tog da godt nok lige lidt ekstra tid at kæmpe sig igennem vinden. Det hjælper selvfølgelig ikke at mit bagdæk er en smule tørstig efter noget luft. Men jeg nåede frem. Og havde kun lige sat mig ned i venteværelset hos psykiateren, da der pludselig står to politibetjente foran mig. LÆKRE politibetjente! Spørg lige om jeg irriterede mig over ikke at være stået tidligere op og havde gjort noget ud af mig selv. Lignede en kedelig udtværet æblegrød. WHY!!??!??!! Dog var det ikke mig de var kommer efter. Øv bøv. De havde en fange med i et par af de der spænde-håndjern. Lidt akavet stemning der pludselig blev.

Efter jeg var færdig derude kørte jeg et smut i Lidl efter et par rundstykker. Hvorfor er det egentlig lige at jeg ikke lige køre de par km længere for at købe disse? De koster jo kun 1,50/2 kr! I modsætning til de Spanske til 10 kr stykket! Dovenskab må være svaret. Men disse er mindst lige så gode, så det er dumt ikke at gøre det. Må jeg minde mig selv om næste gang.

Jeg nåede også forbi vores lokale helsebutik hvor jeg jo skulle ned og købe min længe ønsket bjergkrystal-lampe. De havde flere end de havde givet mig besked om, men jeg fortrød ret hurtigt at jeg ikke havde købt den i Januar, for nu koster den over 300 kr!!!! Av for F*****! Jeg fik den så ikke med hjem i dag alligevel. Jeg skal have den, men måtte vente til jeg fik solgt min cykel - hvilket jeg så fik her til aften. Jeg kører ned og køber den jeg valgte her på Torsdag når jeg skal ned til lægen alligevel. Men øv hvor er jeg lidt bitter over prisen. Har dog ville have en i mange mange mange år, så nu skal det altså være.

Nu er jeg godt træt i kroppen og vil læne mig tilbage i sofaen med en bog. Håber der er lidt mere energi i mig i morgen så jeg kan få ordnet lidt ting herhjemme. :D

Overlevede I Påsken? Og er I kommet godt igang i dag?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)