Gør din for mørke foundation lysere med hvid foundation

Personligt har jeg utroligt svært ved at finde en foundation der passer perfekt til min hudfarve, og derfor har jeg også igennem mange år været på jagt efter den helt rigtige, eller en metode hvorpå jeg kunne ændre en smule på farven. Det er ikke nemt når jeg også skal passe på med, ikke at få en der gør mig alt for fedtet eller som simpelthen bare ikke kan samarbejde med min psoriasis.

Jeg har længe ledt efter en hvid for at kunne teste den, og fandt så en til en rimelig pris på eBay. Den er af mærket StarGazer og er ret populær inden for goth-kulturen.

Den er desværre ikke så pigmenteret at man kan bruge den for sig selv til fx Halloween-looks, men den fungerer fint til at gøre en for mørk foundation lysere. I kan se et eksempel herunder. Jeg mangler så bare at prøve den til et look. Man skal selvfølgelig lige teste mængden af så man ved hvor meget der skal tilføjes, men det kommer nok efterhånden som man får prøvet sig frem. Ved heller ikke endnu om den vil gøre en foundation for fedtet, så det må også komme an på en prøve. Men jeg er glad for at jeg tog mig sammen og fik den købt hjem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)