Goodiebox Marts 2016

Hold da op hvor har der været meget hype over denne måneds Goodiebox og det har også gjort, at jeg har haft KÆMPE forventninger til den. Dét skulle jeg måske ikke have gjort. For der er et par produkter jeg er sådan lidt... "naah"... over. Men der er også nogle virkelig lækre ting med.

Denne måned er en lidt speciel boks, da den er fyldt med de ting der er nomineret til en Goodiebox Pris, og den vil blive uddelt til det vindende produkt - som vi som medlemmere stemmer os frem til - til Danish Beauty Award d. 29 April. De afholder faktisk også en Instagram-konkurrence hvor vinderen kan tage en veninde med til showet. Jeg deltager - også selvom jeg ikke selv kan komme, da jeg skal på sygehuset den dag - men vinder jeg vil jeg give billetterne til én af jer der følger med på bloggen.

Selve boksen er denne måned aflang og har "glimmer"-design på siderne. Flot boks. Helt sikkert en jeg gerne vil gemme til samlingen. Elsker når de gør lidt mere ud af dem.

Nå, lad os kigge på indholdet af denne boks.

● GOSH Copenhagen - Defining Brow Gel - Dette er det mest uønskede produkt der er i boksen denne måned. For det første så synes jeg denne type produkter er knapt så brugervenlige og for det andet... Jeg har INGEN BRYN! Tror ikke jeg får ret meget ud af at bruge den til de fire hår jeg har over hvert øje. Det er selvfølgelig pga. min psoriasis at jeg ikke længere har bryn, men det kan virkelig godt irritere mig. I denne situation ville jeg ønske at de havde den service, at man kunne fravælge bestemte typer produkter for ikke at føle at man spilder en masse penge på ting man ikke kan bruge.
Full size 8 ml - koster 79,95 kr

● Ecooking - Multibalm - Her kunne man lige så godt have smidt en vaseline i, for det er faktisk det der er i denne lille tindåse. Ikke at den er dårlig, men.. ja jeg synes ikke den er så mange penge værd. Og det er ikke ligefrem et produkt man har i håndtasken på en varm dag. Medmindre man gerne vil have at den smelter og fedter alt andet ind. Denne kan nøjagtig som vaseline bruges til et utal af ting. Nu har jeg rigeligt med cremer, læbepromader osv, såå... har egentlig ikke brug for den. Men andre der ikke har et kæmpe lager og som ikke ligger inde med 3 store bøtter vaseline som jeg, vil nok blive ret glad for at få denne med i boksen. :)
Full size 30 ml - koster 99 kr

● Maria Nila - Luminous Colour Masque - Uhhh! Jeg elsker hårmasker så da jeg så denne i full size i boksen jublede jeg en smule. :D Der er ikke noget bedre end at forkæle håret i badet og så komme ud med et virkelig lækkert blødt hår. Bedste følelse ever! Og denne dufter virkelig lækkert! Jeg er normalt ikke til duften af granatæble, men denne er overraskende god. Så jeg er allerede vild med denne. Og... jeg tror faktisk at det er denne der ender med at få min stemme til Goodiebox Prisen 2016. :D
Full size 250 ml - koster 209 kr

● Karmameju Star - Micellar Water 02 - Man kan altså ikke få nok micellar waters, så denne tager jeg gerne imod med kyshånd. Dette brand blev vi præsenteret for i Oktoberboksen sidste år, hvor vi fik en konjac svamp. Det var Magasin boksen hvis I er i tvivl om hvilken en det er. Denne rensevand dufter virkelig interessant. Frisk og ren. Er fan.
Full size 200 ml - koster 149 kr

● The Body Shop - Honey Bronze Tinted Leg Mist - Jeg elsker produkter fra The Body Shop, meeeeen... Jeg har aldrig været ret stor fan af selvbrunere og mindst af alt dem der bliver vasket af igen. Whyyyyy!??!?! Og de lover at man kan påføre den uden pletter og striber. Hmm... Den skal helt sikkert prøves, men jeg har virkelig ikke særlig store forventninger til den.
Full size 125 ml - koster 185 kr

● JorgObé - White Tea Balancing Cream - Jeg har længe ventet på endnu et JorgObé produkt og nu var der endelig et med igen. Desværre viste det sig at være en creme. *Suk* Jeg er virkelig ikke creme-fan. Men den skal have en chance nu hvor der står at den også kan bruges som natcreme. Jeg er godt nok igang med at teste en anden creme for tiden, men når den prøveperiode er ovre så vil jeg teste denne. Har prøvet den på hånden og den virker super fugtgivende men uden at virke klistret og tung, så indtil videre er den faktisk okay.
Full size 50 ml - koster 168 kr

Det var indholdet i denne måneds Goodiebox og selvom der faktisk kun er to ting jeg er totalt crazy vild med, så er den egentlig okay. Jeg vil give nogle af mine mindre favorit-produkter en chance, og så skal jeg have fundet en ny ejer til brow gelen. Den kommer jeg jo aldrig til at kunne bruge.

Hvis du skulle have fået lyst til at tilmelde dig denne månedlige Goodiebox, så kan du gøre det her. Du vil få 60 goodiepoints ved at tilmelde dig mit link, og de points kan du efterfølgende samle hver måned ved at bedømme boksenes indhold og bruge til en gratis boks når du har 300. Ved at tilmelde dig via linket giver du også mig 60 goodiepoints, og det ville jeg da blive glad for. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)