Så skal der holdes Familie-Weekend!

Jeg har længe ventet på at se min søster, og troede faktisk vi skulle ses i sidste weekend, men pga. en misforståelse er det blevet ændret til denne. Hvilket passer mig fint. Så fra i morgen står den på familiehygge i et par dage. Det skulle egentlig have været fra i dag, men vi aftalte at de kommer i morgen i stedet for. På den måde får vi nemlig mulighed for at hygge lidt mere intimt. Måske endda holde en lille hyggelig påskefrokost!? Vi skal i hvert fald på udkig efter påskepynt, så hvad er mere oplagt end at teste det af? Ja jeg har i hvert fald tænkt mig at foreslå det. :P Det er så mange år siden at jeg har været til en rigtig påskefrokost og jeg brænder faktisk lidt for at komme til en igen. Ikke så meget pga. snaps og øl, men mest pga. maden. Det kan godt blive lidt for ensformigt når man bare er herhjemme og laver det samme dag efter dag. Jo jeg kunne da handle ind til at holden en lille intim påskefrokost for mig selv, men hvor er det sjove i det? Så jeg håber på en lille påskefrokost hos de gamle denne weekend.

Dagen i dag har jeg brug på en masse stening på YouTube, hygget med fodbad og ansigtsmaske, puttet med prinsen og bare... ja slappet af. Jeg ved at det vil gavne mig denne weekend at jeg har haft en antiaktiv dag i dag. Jeg bliver hurtigt træt når jeg er sammen med andre, så for at være klar til et par aktive dage, så skal der lades op både før og efter.

Hvad skal I lave denne weekend? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)