Hygge inden en ny uge starter

Jeg skal da lige love for at jeg har holdt Søndag i dag. Er utroligt træt efter en nat med trælse mavesmerter, men har ikke ville tage en lur midt på dagen, da jeg så vil få problemer med at komme op i morgen. Jo mere jeg sover, jo mere søvn vænner kroppen sig til at få. Jeg skal tidligt op i morgen for at tage til lægen og få taget blodprøver, og det må jeg ikke komme for sent til. Så må holde ud. :D

Og nu hvor vejret alligevel har været gråt og trist og man har været misundelig på dem der har fået sne, så kunne man lige så godt koble af hele dagen med en bog i skødet og en kat spindende ved siden af sig. Så det har jeg brugt rigtig mange timer på. Faktisk meget rart ikke at skulle nå noget. Kan godt mærke at sidste uge tog hårdt på mig. Har været utroligt træt. Heldigvis er den kommende uge ikke så slem, så jeg håber jeg er ovenpå igen når jeg når weekenden. Det er utroligt at det psykiske kan have så stor en påvirkning på hvordan man har det fysisk. Det er ret skræmmende faktisk. Har jeg aldrig tænkt over før, men det er nok fordi jeg ikke var klar over at det kunne være grunden. Nu hvor jeg er blevet gjort opmærksom på det, så ser jeg det dagligt. Men så kan man også begynde at arbejde på at gøre det bedre.

Nå.. Jeg håber I har haft en fantastisk weekend og er klar til en ny uge. Jeg vil hurtigt lave mig noget aftensmad og så skal resten af aftenen bruges på fodbad, ansigtsmaske, bog og kat. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)