Måske bliver denne uge ikke helt så skidt alligevel

En ny uge er startet, en ny bog er blevet taget ned fra reolen og jeg har i dag modtaget noget nyt og meget spændende, som jeg vil vise her på bloggen om en uge eller to. Og det bedste er, at jeg nok kommer til at prøve mere af det sidst på måneden. Virkelig lækkert.

I dag har jeg været et smut forbi lægen for at få taget blodprøver. Det hænger mig efterhånden ret langt ud af halsen, men sygehuset vil jo gerne kunne følge med i hvordan min krop reagerer på min medicin. Så må bare bide det i mig og det er jo også hurtigt overstået. På vej hjem var jeg lige forbi bageren efter et par rundstykker, som jeg har gået længe og haft lyst til. Så i dag skulle det altså være - og så blev jeg altså også lige nødt til at lave mig en kop varm kakao. Har jeg heller ikke fået længe. Det hjalp lidt på humøret. ;)

En anden ting der har hjulpet en del på humøret er det faktum at det måske allerede er i denne weekend min søster og hendes kæreste kommer til Fyn. Troede først det var ugen efter, men der er de gamle ikke hjemme, såå.... min mor mener det er denne weekend de kommer. Det er selvfølgelig lige noget jeg skal have undersøgt, men hvis det passer, så bliver denne uge jo faktisk ret god. Så jeg krydser alt hvad jeg har.

Nu vil jeg smide mig på langs med min bog og forsvinde lidt væk i et par timer. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)