Så starter hverdagen igen

Påsken er ovre og det er nu tid til at tage tasken frem igen og tjekke op på om indholdet er iorden. Nu starter hverdagen nemlig igen og man skal til at rende frem og tilbage fra møder, tider hos lægen og psykiateren og et kommende sygehusbesøg. Jeg har ikke rigtig nydt Påsken. Jeg har været i et mærkeligt humør og været sådan lidt øv. Håber dog at det bliver bedre i den nye uge.

Dagen i morgen starter ud med et møde hos psykiateren. Ikke lige den bedste måde at starte den nye uge ud på, men kan håbe at jeg kan få åbnet lidt op for problemkassen og se om jeg kan finde en årsag til mit humør her i Påsken. Derefter skal jeg rundt i byen. Der er rigtig mange ting jeg skal have ordnet, og så har jeg nogle ting jeg gerne vil have købt. Det er ting jeg har udskudt længe og som er tæt på at være for sent. Håber dog at jeg når det. Og skal jo også have handlet ind. Er løbet tør for alt her den sidste uge. Jeg får dog ikke råd til at handle stort ind før der går penge ind på Torsdag, men hvis jeg kan handle mad til et par dage, så ville det være fint.

Og så er det jo her i weekenden at jeg går fra at have Stofa til at have Fullrate. Jeg er så nervøs for at der opstår problemer og det ikke virker. Man kan jo ikke komme i kontakt med dem før om Mandagen igen hvis det sker. Har dog nogle film osv jeg kan se hvis det går helt galt, men at mangle internet i 4 dage? Puha... det bliver noget af en pille at sluge. Utroligt så afhængig man kan blive, men som blogger så er internettet ens livline, og det er forfærdeligt at undvære den flere dage i træk. Så kryds fingre til den tid.

Vil smutte. Skal ikke alt for sent i seng og har en bog der kalder på mig. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)