Projekt - En By Med Smil - Part 2

Som jeg fortalte om i dette indlæg, så har jeg genopstartet mit "En By Med Smil"-projekt som jeg startede op i Sommeren 2011 og her får I anden del af det. :D Denne gang har jeg været henne og pynte lidt på naturen. Havde en lille bunke strandsten, som jeg valgte at male i en masse forskellige farver. Tilføjede også lige et lille hjerte på dem, da jeg gerne vil sprede lidt kærlighed.

Har taget lidt billeder før og efter de blev malet, og så har jeg taget et billede af nogle af de sten på de steder hvor jeg efterlod dem. Dem kan I se her (tryk for større billed):

Mit lille "projekt" deler jeg også på Instagram med hashtaggene #EnByMedSmil og #ACityWithSmiles og der opfordrer jeg også andre til at prøve det. :D Kig endelig med.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare søde. Du har ikke skrevet et hashtag på bagsiden.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Hovsa.. det kunne jo ses på det ene billede.. :P

  SvarSlet
 3. Super god og hyggelig idé! Nu når det er noget der skal ligge udendørs/i naturen, så er det en rigtig god idé med sten, så det hverken forurener eller skader miljøet :o) Jeg vil spændt følge med i projektet - godt initiativ!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skulle helst være noget der var naturligt. I hvert fald denne gang. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)