Forberedelserne til weekenden er sat igang

Jeg kunne slet ikke vågne i morges. Jeg endte faktisk også med at sove indtil kl 10. Så jeg kom utroligt sent ud af fjerene i dag. Havde heldigvis ikke så mange planer, så det gjorde ikke det store, men lidt irriterende var det nu alligevel.

En af de ting jeg skulle nå i dag var indkøb. Jeg har måtte dele det op i to dele, og den første del blev så ordnet i dag. Det er nemlig "Read-a-Thon"-weekend og Fredag er der jo lukket, så må hellere få det ordnet inden. Næste del skal så handles på Torsdag, så det der ikke kan holde sig så længe ikke skal stå for længe i køleskabet. Jeg har så valgt at jeg både skal have noget syndigt men også noget sundt til weekenden. Og der skal ikke mangle noget.

Som I så nok også har set, så ankom denne måned Goodiebox også i dag og fik jo prøvet det der grønne pulver-stads der. Første glas skyllede jeg ud, da det simpelthen smagte for meget af græs, og mindre pulver gjorde ikke den store forskel. Så jeg fik kun prøvet meget lidt af det, og fortryder virkelig at jeg fik hældt det hele i vand. Jeg ville nemlig gerne have prøvet det i juice eller en smoothie. Men oh well... Sådan kan det gå. :P

Jeg venter også på en ordre fra BeautyBay. Jeg har bestilt en Morphe palette. Jeg valgte den der hedder 35C som er matte regnbuefarver. Ville egentlig også have haft en af de neutrale paletter, men tænkte at jeg nok mere har brug for kraftige farver end jordfarver. Jeg har kun kraftige farver i shimmer-øjenskygger lige nu, og det er ikke altid det jeg skal bruge til de looks jeg gerne vil lave. Så jeg er sikker på at jeg nok skal blive glad for den nye her. Og når den at komme her op til weekenden, så skal den altså testes med det samme.

Så forberedelserne til weekenden er blevet skudt igang, og jeg glæder mig til 24 timers hardcore hygge og læsning. Døren bliver låst, telefonen sat på lydløs og jeg vil ikke forstyrres. Det bliver rart. Især fordi ugen efter bliver hektisk men fyldt med masse hygge med skønne mennesker. Så der skal lige lades op til en masse sociale timer. Det bliver godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)